Reikia:
- - 1 vidutinis kopūstas
- - 500 g maltos mėsos
- - 200 g šviežių ar virtų grybų
- - 1 svogūnas
- - 2 kiaušiniai
- - 100 ml grietinės
- - 60 g tarkuoto sūrio
- - Druskos, pipirų
- - Aliejaus kepimui
Kaip gaminti?
Smulkiai supjaustytus kopūstus pabarstykite druska, pipirais ir patroškinkite apie 10 minučių.
Tada 5 minutes pakepinti keptuvėje smulkiai pjaustytą svogūną ir maltą mėsą su prieskoniais.
Atėjo eilė grybams - juos supjaustyti ir taip pat pakepinti.
Sumaišykite kiaušinius su grietine, tarkuotu sūriu, druska ir pipirais.
Į kepimo indą pirmiausia dedame kopūstų sluoksnį (pusė turimos masės).
Tada - mėsos ir grybų sluoksnis.
Ir vėl kopūstų sluoksnis.
Užpilti kiaušinių, sūrio ir grietinės mišiniu.
Kepti 20 minučių 200 laipsnių orkaitėje.
Skanaus!