Kopūstų, grybų ir mėsos pyragas

Kopūstų, grybų ir mėsos pyragas

15. Oct 2015, 07:00 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

 Reikia:

  • - 1 vidutinis kopūstas
  • - 500 g maltos mėsos
  • - 200 g šviežių ar virtų grybų
  • - 1 svogūnas
  • - 2 kiaušiniai
  • - 100 ml grietinės
  • - 60 g tarkuoto sūrio
  • - Druskos, pipirų
  • - Aliejaus kepimui

Kaip gaminti?

Smulkiai supjaustytus kopūstus pabarstykite druska, pipirais ir patroškinkite apie 10 minučių. 

 Tada 5 minutes pakepinti keptuvėje smulkiai pjaustytą svogūną ir maltą mėsą su prieskoniais.

 Atėjo eilė grybams - juos supjaustyti ir taip pat pakepinti.

 Sumaišykite kiaušinius su grietine, tarkuotu sūriu, druska ir pipirais.

 Į kepimo indą pirmiausia dedame kopūstų sluoksnį (pusė turimos masės).

 Tada - mėsos ir grybų sluoksnis.

Ir vėl kopūstų sluoksnis.

 Užpilti kiaušinių, sūrio ir grietinės mišiniu.

 Kepti 20 minučių 200 laipsnių orkaitėje.

 Skanaus!