Kopūstų su mėsa ir grybais pyragas

Kopūstų su mėsa ir grybais pyragas

24. Oct 2011, 00:00

Kopūstų su mėsa ir grybais pyragas

 

Reikia:


- 1 vidutinis kopūstas

- 500 g maltos mėsos

- 200 g šviežių ar virtų grybų

- 1 svogūnas

- 2 kiaušiniai

- 100 ml grietinės

- 60 g tarkuoto sūrio

- Druskos, pipirų

- Aliejaus kepimui

Kaip gaminti?

Smulkiai supjaustytus kopūstus pabarstykite druska, pipirais ir patroškinkite apie 10 minučių.

 

 

Tada 5 minutes pakepinti keptuvėje smulkiai pjaustytą svogūną ir maltą mėsą su prieskoniais.

 

 

Atėjo eilė grybams - juos supjaustyti ir taip pat pakepinti.

 

 

 Sumaišykite kiaušinius su grietine, tarkuotu sūriu, druska ir pipirais.

 

 

Į kepimo indą pirmiausia dedame kopūstų sluoksnį (pusė turimos masės).

 

 

Tada - mėsos ir grybų sluoksnis.

Ir vėl kopūstų sluoksnis.

 

 

Užpilti kiaušinių, sūrio ir grietinės mišiniu.

 

 

Kepti 20 minučių 200 laipsnių orkaitėje.

 

 

Skanaus!

šaltinis: maminuklub.lv

25. Nov 2011, 12:06

kazka panasaus siandien ir as darysiu, tik sis patiekalas aisku graziai nesusipjausto ar ne?

29. Oct 2011, 16:56

reiks pabandyt 😀

ausryte12 ausryte12 24. Oct 2011, 11:25

nu skaniai atrodo 😉