Korseto Mabella iš Elady.lt testavimas: pradžia

Korseto Mabella iš Elady.lt testavimas: pradžia

06. Apr 2017, 11:41 kodelcia kodelcia

Sveikos mamytės, 

Tikriausiai dauguma jūsų, kaip ir aš, po gimdymo norime greičiau atsikratyti pilvuko. Juk tai normalu, kad norisi būti gražiai. Taigi vienas iš pagalbininkų gali būti specialus elastinis korsetas po gimdymo. 

Tokį ir man padovanojo MK bei ELADY.LT. Be galo džiaugiuosi šia dovana. Tiesa, priminsiu, jog išties dabar dar tebesilaukiu trečiojo vaikelio, ir apie korsetuką Mabella išsakysiu pirminę nuomonę, o po poros mėnesių realiai galėsiu įsitikinti gaminio nauda. 

Elady.lt aptarnavimas paliko patį geriausią įspūdį. Prekytės pateikimas netikėtas ir labai žavus: juodas įpakavimas su elady logotipu padvelkė subtilia paslaptimi bei estetika. 

Pats korsetukas išties pagamintas kokybiškai, be jokių išlindusių siūlių ae defektų. Miela ir noris iškart matuotis. Mabella skirtas naudoti iškart po gimdymo ir ypač tinka po cezario pjūvio operacijos, nes kaip teigiama gaminio aprašyme "bus palaikoma ne tik pilvuko sritis, bet ir pilvo apačia, kur yra randas". 

Korsetuko dydis reguliuojasi trim eilėmis kabliukų, kas turėtų būti labai patogu mažėjant pilvukui. 

20170406112700-32733.jpg

Plati nugarinė dalis su silikoninėmis juostelėmis, kurios neleis korsetukui smukti žemyn. Patogus atsegimas apačioje.

20170406113112-47138.jpg

Beje, noriu atkreipti dėmesį, jog Mabella korsetų dydžių pasirinkimas gana nemažas. Net aš, dėvinti didesnių dydžių rūbus, radau sau tinkamą dydį. 

20170406113741-66130.jpg

Taigi mano pirmasis įspūdis ir atsiliepimas pats geriausias, o gimus vaikeliui pažadu dar kartą parašyti apie specialaus korseto po gimdymo veiksmingumą, kai susilauksiu mažylio :)

Dar kartą dėkoju, kad turėsiu galimybę po gimdymo greičiau atgauti turėtas formas!