Kuo ir kaip pamaitinti savo odą?

Kuo ir kaip pamaitinti savo odą?

02. Mar 2014, 17:14 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Visą gyvenimą vargstu su veido oda - genetiškai nepaveldėjau labai spindinčio veido, todėl nuolatinė priežiūra ir kantrybė yra geriausi mano odos draugai. 

Pabendravusi su natūralios kosmetikos namais "Bio Eco" sužinojau apie australietišką kosmetiką "La Mav", kuri yra ne tik be jokių chemikalų, bet ir biologiškai aktyvi. Pasirodo, kartais galime savo odą kažkuo tepti daugybę metų, bet naudos iš to jokios. O tokiai problematiškai odai, kaip maniškė tai nieko gero... 

Daug laiko odos priežiūrai neturiu, todėl nusprendžiau, jog geriausias būdas palepinti ir pagerinti odos būklę - tai ją maitinti naktimis ir įsigijau "La Mav" naktinį atkuriamąjį nektarą su vitaminu C. Gamintojai teigia, kad šis nektaras mažina odos pigmentaciją, suteikia odai tolygų atspalvį, užtikrina sveiką, spindinčią ir švytinti odos išvaizdą, apsaugo nuo laisvųjų radikalų poveikio ir kovoja su priešlaikinio senėjimo požymių atsiradimu.

20140302151158-54847.jpg

Kvapas

Nemėgstu citrusinių kvapų (tų cheminių apelsinų ir citrinų imitatorių), bet šio nektaro citrusinis kvapas man patinka. Gaivus, neįkyrus, atrodo, kad kvepia vitaminu C, tik net nežinau ar jis išvis gali turėti savo kvapą :)

Konsistencija

Stiklinis buteliukas užsuktas dangteliu, kurio viršuje paspaudus į stiklinę pipetę patenka nektaras. Jis yra aliejaus pavidalo. Ohoho, pirma mintis buvo, kad tai bus labai riebu ir visą naktį blizgėsiu it taukų prisilažiusi, bet iš tiesų taip nėra.

Naudojimas

Vakare, nuvaliusi odą, porą lašiukų iš pipetės užlašinu ant pirštų pagalvėlių ir lengvai įmasažuoju į odą. Stengiuosi tuo pačiu padaryti ir lengvą veido masažą - tai ne tik naudinga dėl raukšlių, bet ir pagerina veido kraujotaką. Gamintojai rekomenduoja dar po to pasitepti naktiniu kremu, bet jaučiu, jog man užtenka ir to.

Nektarą naudoju jau kelinta savaitė, bet buteliukas artipilnis - spėju, kad jo man ilgai užteks. 

Poveikis

Ryte atsibundu su tobula veido oda - nesinori net jokiais kremais tepti, oda minkšta, elastinga ir nesijaučia jokio riebumo! Dabar ji nepleiskanoja (su kuo kovojau nuolat ir tepdavau įvairiausius dieninius drėkinančius kremus) ir galiu lengvai užtepti skystą makiažo pagrindą. 

Išvados

Visad galvojau, kad naktiniai kremai ar šiuo atveju nektarai yra skirti vyresnio amžiaus odai, kai suglemba ar būna pažeista. Pasirodo, visą tą laiką klydau - maitinti odą reikia pradėti kuo anksčiau, o nakčiai skirtos priemonės būtent tai ir daro! Visiškai sutinku su viršuje surašytu gamintojų poveikiu - odos spalva tikrai suvienodėjo ir atrodo sveikesnė. Na, dėl priešlaikinio senėjimo - lauksiu rezultatų vėliau :) Gražiausia oda yra sveika ir pamaitinta oda - tuomet ir dekoratyvinės kosmetikos reikia daug mažiau!

"La Mav" naktinių nektarų yra įvairiausių rūšių, todėl kiekviena gali išsirinkti būtent jai reikalingiausią poveikį.

20140302145133-43167.jpg20140302145143-19237.jpg

 


Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt 03. Mar 2014, 09:50 pypse

Buvo tuomet akcija su nuolaida tai kainavo apie 200 Lt.

ODISEJAaa ODISEJAaa 02. Mar 2014, 18:27

Kur jo gauti galima tokio?😀

pypse pypse 02. Mar 2014, 18:17

o kokia kaina?