Kuriai MK mamai padės Naturela.lt stručių taukai?

Kuriai MK mamai padės Naturela.lt stručių taukai?

06. May 2014, 12:06 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Kiekviena mūsų nori mažylį (ir ne tik jį) pagydyti kuo natūraliau, todėl tam labai padeda stručių taukai. 

Jie dar kitaip vadinami Emu aliejumi ir turi priešuždegiminį poveikį, mažina tinimą, gydo žaizdas, nudegimus, įpjovimus, randus, nutrynimus, įbrėžimus, gydant nudegusią, sutrūkinėjusią, sausą, dermatito pažeistą odą. Efektyvūs strijų prevencijai nėštumo metu! 

O mes mamų klausėme kokius natūralius receptus naudoja jos ir dabar skelbiame keletą įdomiausių atsakymų:

  • Krakmolas - "tai papudruot, turim vatos gumulėlį, jis visada stiklainyje, kai tik užpuola pašutimai, tada ir naudojam"
  • Alyvuogių aliejus, - "po maudynių išsitrinam"
  • Taukmedžio sviestas - "Kadangi mano dukrytės rankų odelė paberta, mums šeimos gydytoja rekomendavo naudotį šį sviestuką kaip pagalbą mažinant paberimą bei odelės sausumą"
  • Burnočių sėklų aliejus - "Tai labai senas produktas, stiprinantis imuninę sistemą(labai dažnai sirgdavome), turi daug vitaminų, taip pat mažina cholesterolį ir slopina vėžinių ląstelių vystimasi. Gerina atmintį. Taip pat gerina sausos odelės būklę."
  • Ricinos aliejus - "juo tepu blakstienas ir nagų odeles"
  • Arbatmedžio aliejus - "tepu nosį tiek vaikui tiek kitiems šeimos nariams tiek profilaktiškai tiek sergant, dezinfekcinis purškiklis iš eukalipto arbatmedžio ri citrinos namams, aišku vonios pas mus tik su eteriniais aliejais šiuo metu, vaikiukui dažnai lašinu lovytėje levandos kad ramiau miegotų, gariname namuose, dabar pasigaminsiu purškalą nuo erkių ir uodų."
  • Ūkiško muilo putos - "mėlynėm ir kitiems patinimams, sumušimams mažinti."
  • Avižiniai dribsniai - "Dermatito pažeistai odai darau voneles, jų išskiriamu pieneliu ir prausiamės".
  • Karštos bulvės - "Nepamirštam ir senovinių būdų, kai susergam gydymui - bulvės ant krūtinukės susuktos į marlę ir rankšluostuką - nuo kosuliuko, darom inchaliacijas su inchaliatorium, skiedžiu vandenuką su stipresne čiobrelių ištrauka, kad lengvintų atsikosėjimą."
  • Alijošius - "Nr.1 pas mus medus ir alijošius - tiek sūnui dabar, kai jau didesnis, tiek sau susirgus rimtai, kai kosulys jau bronchinis tampa naudoju - supjaustau smulkia lapuką alijošiaus, išspaudžiu sultis ir dedu šaukštuko pusę medaus - šitą mišinuką į šaldytuvą, ir ankščiausiai po pusdienio galima vartot, kai išsiskiria skystis, sau po šukštuką du kart dienoj, vaikui po pusę - du kart dienoj. Tik žinau, kad nevisiem gali tikti, jei alergiški medui, beto alijošius gali dirginti, bet šis vaistas mum tikrai pasiteisina
  • Dilgėliu, apynių ir jaunų beržo lapelių (arba džiovintų) nuoviras po įprasto gavlos trinkimo - puikus dalykas plaukų augimui, perskalauti tokiu nuoviru. 
  • Jogurto naudojimu dantenoms. "Jogurte esanti pieno rūgštis kovoja su burnos ertmėje gyvenančiomis žalingomis bakterijomis, apsaugo dantenas nuo jų, o vaikučius – nuo lėtinių dantenų susirgimų"

Labai ačiū vsoms už patarimus, o www.naturela.lt stručių taukus dovanojame...

...UTOPIJAI!

Sveikiname ir lauksime atsiliepimo!

mama ingrida mama ingrida 07. May 2014, 17:08

🌷😀

06. May 2014, 16:05

Oho, kai mažiausiai tikiesi, tuomet ir nusišypso sėkmė, ačiū Naturela.lt įkūrėjai, kad suteikė progą laimėti puikų pagalbininką kasdienai ir MK 😉 Labai ačiū 😉

jaldija jaldija 06. May 2014, 15:52

🌷