Kūrybos kambarys: kvietimas užeiti ir susipažinti :)

Kūrybos kambarys: kvietimas užeiti ir susipažinti :)

23. Oct 2015, 23:08 Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis

Sveikos, mielosios :)

Esu viena iš naujųjų tinklaraštininkių ir nuo kitos savaitės pradėsiu rašyti rankdarbių tema ir kviesiu jus kurti vaikams ir su vaikais. Stengsiuosi pateikti kuo įdomesnių, įvairių technikų, mažai matytų rankdarbių idėjų, kurios būtų naudingos jums ir jūsų vaikučiams.

Su vyru auginame 9 mėnesių sūnelį, kurio dėka man kyla daug idėjų ką galėčiau jam sukurti savo rankomis - ar tai būtų rudeninė kepurė, ar žaidimas, kuris ropojimą po kambarį padaro kur kas smagesniu. Taigi, namuose nenuobodžiaujame, visad randame daug įdomios veiklos.

Savo tinklaraštyje pateiksiu idėjas, kurias nesunkiai įgyvendinsite su visuose namuose esančiomis priemonėmis, bet svarbiausia, kad viską galėsite daryti ir su savo mažaisiais :)

Tikiuosi prisijungsite ir savo vaikučiams sukursite daug gražių dalykų, o dirbdamos drauge padėsite jiems atrasti kūrybos džiaugsmą. Juk buvimas kartu ir bendra veikla stiprina visą šeimą :)


P.S. jei turėsite kokių pageidavimų, norėsite sukurti konkretų daiktą vaikui sau ar namams, o gal turite kibirą kaštonų ir norite sužinoti ką su jais nuveikti, gal smalsu sužinoti kaip linksmai mokytis raidžių? Rašykite laiškelį ar komentarą, pažadu ką nors sugalvoti ir patalpinti į savo tinklaraštį. Bendraukime!

Iki malonaus, Raudonas balionėlis :)

Ačiū už pasiūlymą - būtinai! Ir vainiką, ir kitas dekoracijas 😀

lina_baj lina_baj 24. Oct 2015, 13:11

Super! Labai lauksim blogų! 😀

Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis 24. Oct 2015, 00:00 Liucyte

Malonu, kažkiek papildysim viena kitą...😀

Liucyte Liucyte 23. Oct 2015, 23:30

Bus įdomu skaityti! 😀 Kažkuo mano blogai bus panašūs, tik žaidžiu ir rankdarbiauju su šiek tiek vyresniu mažyliu 😀