Kvėdarna - draugiška šeimoms

Kvėdarna - draugiška šeimoms

08. Aug 2012, 00:00 kodelcia kodelcia

Mažuose miesteliuose renginių paprastai būna mažai.

 

Tad dauguma Šilalės ir aplinkinių rajonų šeimų su mažyliais praėjusį šeštadienį, rugpjūčio 4 dieną, turėjo galimybę susirinkti ir pabūti drauge, pabendrauti Kvėdarnos miestelio šventėje - „Melioratorių šventė 2012“.

 

 

 

Šią tradicinę šventę kasmet organizuoja ir remia „Kvėdarsta“, tad netikėtumų, siurprizų ir pramogų visuomet gausu. Nuo pat ryto Kvėdarnos miestelyje tai vienoje, tai kitoje vietoje būriavosi žmonės: vieni dalyvavo žūklės varžybose, kiti stebėjo autoslalomą, futbolo, krepšinio, tinklinio, galiūnų bei virvės traukimo varžybas.

 

 

Šventę vainikavo popmuzikos atlikėjų koncertas. Kvėdarniškius ir miesto svečius linksmino Rytis Cicinas, grupės "Išjunk šviesą", "69 Danguje", „Nerija“. Renginį vedė linksmieji renginio vedėjai iš „Ambrozijos“.

 

Mano manymu, „Melioratorių šventė 2012“ išties buvo vykusi ir šauni.

 

 

 

 

Svarbiausia, kad šventė buvo skirta visiems: ir mažiems, ir dideliems. Itin daug pramogų pasiūlyta vaikams: karuselės, šokinėjimas ant batutų, plaukiojimas baseinėlyje, dažasvydis. Išalkusieji ir ištroškusieji galėjo gaivintis gaiviaisiais gėrimais, skanauti rūkytą žuvį, šašlykus, dešreles ir kitokį maistą.

 

Vienintelis priekaištas, manyčiau, tai šiukšlinių trūkumas ir pačių šventės dalyvių nesupratingumas, nes įpusėjus šventei, deja, teko matyti kalnus šiukšlių, besimėtančių tiesiog po kojomis.

 

 

 

 

Aš pati, su šeima dalyvaudama šventėje, be galo džiaugiausi ir stebėjausi, kiek daug jaunų šeimų su mažyliais. Tai rodo, jog visgi po penkerių-septynerių metų į mokyklas vėl sugužės gausūs būriai pradinukų. Džiugu. Šia gražia gaida ir baigiu pasakojimą iš Žemaitijos.

 

Dar keletas šventės akimirkų.

 

 

 

 

 

Kaip tapti mama reportere? Tai labai paprasta!

Atsiųsk ir Tu reportažą apie tai, kas tave neramina, ar kas tave pradžiugino, apie tai, ką pamatei už lango, savo kieme, mieste ar kaime! 

Ir laimėk firminį MK puodelį!

1

08. Aug 2012, 10:39

Matosi, kad šauni šventė buvo 😀 👍