LIKO LAISVŲ VIETŲ - ŠIANDIEN kviečiame į susitikimą su lektoriumi G.Švetkausku apie berniukų auklėjimą

LIKO LAISVŲ VIETŲ - ŠIANDIEN kviečiame į susitikimą su lektoriumi G.Švetkausku apie berniukų auklėjimą

03. Apr 2014, 14:31 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Berniukai ir mergaitės skiriasi ne tik fiziologiškai, todėl ir į jų auklėjimą reikėtų pažiūrėti kitu kampu. MK susitikimų svečias - lektorius ir rašytojas Giedrius Švetkauskas. Tai išskirtinė asmenybė gebanti atrasti unikalias žinias saviugdai, išbandyti jas asmeniškai ir išpopuliarinti kitiems. Giedrius organizuoja ir veda seminarus, rašo labai įdomias istorijas G.S. Ether pseudonimu ir yra dviejų vaikų tėvas.

Sutikimo metu kalbėsime apie berniukų auklėjimą -  Giedrius papasakos apie svarbius aspektus Jūsų sūnaus charakteryje, kalbės ne tik apie auklėjimą ir auginimą, tačiau sudėlios pagrindus besivystančiam jaunam vyrui. Būti vyru, prisiimti atsakomybę už savo gyvenimą, galvoti už save ir teisingą ir šviesią gyvenimo viziją – tai kertiniai akmenys, už kurių stabilų pagrindą kiekvienas sūnus bus dėkingas savo tėvams. 

Taip pat Giedrius papasakos apie savo naująjį knygą „The boys from Light“. 

Susitikimas vyks šiandien, 18 val. VšĮ "Baltijos aplinkos forumas", Užupio g. 9/2-17. 

Biuras yra visai šalia Užupio simbolio – Angelo skulptūros. Atėjus prie Angelo nuo pagrindinio Užupio tilto per Vilnelę, dešinėje yra arka į kiemą. Jo gale pamatysite žalia iškaba pažymėtą įėjimą. (čia yra nuoroda į žemėlapį http://bef.lt/index.php?id=7)

Kviečiame atvykti mamytes arba tėvelius BE vaikų. 

REGISTRACIJA ČIA>>

Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt 03. Apr 2014, 14:57

Jeigu dar norite atvykti - skambinkite man teisiogiai tel. 861400346