Laikas su metinuku: prisistatymas

Laikas su metinuku: prisistatymas

21. Oct 2015, 13:51 Liucyte Liucyte

Sveikos, mielosios MK mamos,

Nusprendžiau ir aš prisijungti prie rašančiųjų būrio ir vesti savąjį savaitraštį. Na, o iš pradžių šiek tiek apie save ir savo šeimą, nors Mamyčių klube jau nesu labai didelė naujokė :)

Esu Erika, su vyru Mariumi auginame sūnelį Antaną, kuriam dabar metukai ir trys mėnesiai (uch, pats tas siautulingų išbandymų ir atradimų metas... :) ). Mūsų šeima mėgsta lankytis kultūriniuose renginiuose, skaityti (ir knygas, ir kai kuriuos internetinius skaitinius), keliauti, klausytis muzikos, o labiausiai vertiname buvimą kartu. Be to, kad abu su vyru beprotiškai mylim savo profesinius darbus, jau daugiau nei metus mėgaujamės „dirbdami“ tėvais, nes tėvystė – didžiausias stebuklas ir įkvėpimas, koks tik galėjo mus gyvenime aplankyti. Koks mūsų Antanas? Ogi smalsus, mielas, energingas berniukas, nors ganėtinai reiklus (tik pabandykit jam ko nors neduoti...), bet susitarti, žinoma, visada galima :)

MK svetainėje rašysiu savaitraštį pavadinimu „Laikas su metinuku“. Kadangi vis dar esu motinystės atostogose ir į darbą bandau grįžti tik iš dalies (t.y. šiek tiek dirbu iš namų), su sūneliu namuose praleidžiu išties daug laiko, todėl savo rašiniuose bandysiu papasakoti, koks mano laikas su sūneliu, ką naujo per savaitėlę mudviem pavyko nuveikti, atrasti, pamatyti, užuosti, užčiuopti, sužinoti, išmokti, sukurti ir pan. Žaisdami su sūneliu išbandome įvairių lavinamųjų užduotėlių, rekomenduojamų pagal mažylio amžių, tad savo bloguose papasakosiu, kaip mums sekasi ir kaip patinka.

Na ką, iki greito susirašymo! :)

20151021134657-28156.jpg

pypse pypse 24. Oct 2015, 10:01

seksiu😀

aš savo bloge taip pat rašysiu ką nuveikti su mažyliu, įvairiom technikom. svarbiausia, kad tas mažylis viską galėtų padaryti pats 😉 o mano mažylis dar pusmetuku už Antaną vyresnis😀

kodelcia kodelcia 21. Oct 2015, 22:46

Smagu ir mums skaityt 🌷

lina_baj lina_baj 21. Oct 2015, 16:20

Bus smagu paskaityti 😀 laukiam blogų! 😀

ODISEJAaa ODISEJAaa 21. Oct 2015, 14:42

👍😀🌷

jaldija jaldija 21. Oct 2015, 14:08

Kokia graži paskutinė nuotraukytė 👍