Laikas tik sau

Laikas tik sau

17. Feb 2015, 12:43 lina_baj lina_baj

Labai puikus konkursas! Mane iš karto įkvėpė pokyčiams J Priemonių ir veiksmų ėmiausi iš karto, nes laikausi principo – ką gali padaryti šiandien, neatidėk rytojui, nes mintys tik ir liks mintimis ir nevirs realybe.

Pirmiausiai nusprendžiau supažindinti vyrą su savo planeliu:

-          Kartą per savaitę – mano 1 valanda vonioje su putomis.

-          Kartą per mėnesį – pedikiūras-manikiūras ne namie J

-          Kasdien minimum po pusvalandį tik man (arbata, knyga, žurnalas be klausymo ar nesuverks vaikas, be jokių „Maaamaaa! Ateik.”, kava pas kaimynę ar tiesiog ramus pokalbis telefonu su drauge be visų tų: “Rokai palik šitą prašau ant stalo”, “Palauk, neimk sūrelio, tuoj įpilsiu sriubos”. “Atsargiai, nulipk nuo spintelės”…)

Nes susidariau vaizdą, kad kuo toliau, tuo labiau pradėjau tapti mama, žmona, o pati save kiek užleidau (ypač gimus mažajai), tad mano vyras tikrai moka susitvarkyti su vaikais, tik reikia jam suteikti šansą J Vyras sutiko! Su sąlyga, kad grįžus po darbo gaus minimum po pusvalanduką ramiai pamiegoti be tų pačių:    ‘Tėėėtiii, pažiūrėk” J

Ir veiksmų ėmiausi jau pirmąją konkurso dieną – išmaudžius vaikus, prisileidau vonią pati, užsidegiau žvakutes ir labai atsipalaidavau. Nerealu, jei atvirai neatsimenu, kada gulėjau vonioje paskutinį kartą. Gulėjau šįkart be jokių minčių ir ilsėjau... Nerealu... Ir galvojau, jei ne šis konkursas, tikriausiai dar negreit būčiau tai padariusi... Ir mažoji šią naktį pramiegojo ramiai, abipusė nauda J

20150217124331-48244.jpg

lina_baj lina_baj 21. Feb 2015, 08:28

O kitą dieną gavau dvi valandėles, kurias praleidau pasiplepėjimui su bendradarbiais prie kavos ir tortuko ! Super praleistas laikas!

Liucyte Liucyte 17. Feb 2015, 15:16

Oo, kaip nuostabu, ypač mirktuvės vonioje 😀 😀

17. Feb 2015, 14:31

Cha cha.. turbūt visoms šis iššūkis prasidėjo nuo derybų su vyru 😃

pypse pypse 17. Feb 2015, 13:30

😀)

Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt 17. Feb 2015, 13:07

Oi, kaip pažįstami tokie telefoniniai pokalbiai 😃 😃