Laimė būti laimingu prie puodų!

Laimė būti laimingu prie puodų!

05. Mar 2021, 00:28 Gintarep Gintarep

Artėja Kovo 8. Žinau, kad MK bus mamyčių, kurios už ir prieš šią šventę, tad dalinuosi savo įspūdžiais gerokai anksčiau, kad galėtų visos švęsti:švęskime šeštadienį ir sekmadienį, o gal Kovo 11, jei Kovo 8 nėra patraukli. Svarbiausia kažką švęskime. Laimei ir džiaugsmui nereikia aukso pilių, užtenka pomidoro.

Valgyti juk visvien gaminame. O jei gaminsime su meile ir šypsena, būsime ne tik mes laimingos, bet ir mūsų šeima. Net neabejoju, kad neatsiras nei vieno vaikučio, kuris pomidorą nenorės paversti tulpe, o vėliau ją įteikti mamai/močiutei gal su proga, gal be progos. O įdarui į pomidorą tiks bet kas, pvz. mūsų buvo mišrainė su smulkintų virtu kiaušiniu, česnakų, smulkintu sūriu ir majonezu. 

Už šį savo šeimos laimės pliupsnį noriu padėkoti dukrelei ir.... karantinui. Pastarojo dėka buvau pakviesta į virtualią bendruomenę, kurioje smagiai antrus metus leidžiame laiką prie puodų. Nesu aš valgio gaminimo fanė, bet žiūriu, kad šios bendruomenės dėka galiu tapti. Tad vėl pasakysiu, kad :"Laimė būti laimingu, net prie puodų ".

floryte floryte 05. Mar 2021, 21:25

Šauni puokštė!!!?

Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis 05. Mar 2021, 14:34

Kaip išradingai ir skaniai! ?

jaldija jaldija 05. Mar 2021, 08:00

Skaniai jūs čia gyvenate ??