Laimėkite knygą „Aromaterapija vaikams“

Laimėkite knygą „Aromaterapija vaikams“

23. Jun 2017, 09:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Leidykla „Dvi tylos“ pristato knygą sąmoningoms mamoms, besidominčioms eterinių aliejų nauda „Aromaterapija vaikams“. Aromaterapija – veiksmingas ir saugus gydymo būdas, kai vaikui reikia pagalbos nuraminti emocijas, jausmus ir kūną stiprėjant, sveikstant po įvairių ligų ar neleidžiant joms atsirasti. Knygos autorė, viena žinomiausių klinikinės aromaterapijos specialisčių pasaulyje, aromapsichologijos sistemos inovatorė Valerie Ann Worwood, padės suprasti, kaip eterinių aliejų magiją galima pritaikyti namuose. Šioje knygoje rasite visus būtiniausius praktinius patarimus, kaip aromaterapija gali padėti kūdikio besilaukiančioms mamoms, šeimoms, auginančioms pilvo dieglių kamuojamą naujagimį, neramų paauglį, astma, alergija ir kitomis ligomis sergančius vaikus, taip pat neįgalius vaikus, ar kaip elgtis prasidėjus sezoniniam virusinių ligų laikotarpiui, ir kaip šias jautrias augalų substancijas naudoti saugiai ir patikimai.

Lietuvišką leidimą norėjome pripildyti natūralumu ne tik tekste, bet ir jo paraštėse, todėl iliustracijoms pasirinkome tikras aromaterapijoje naudojamas žoleles, augančias Lietuvos pievose. Visą vasarą rinkome ir džiovinome jas tarp vaikiškų pasakų knygų puslapių, tikėdami, kad taip jos spinduliuos dar daugiau vaikams skirtos ypatingos energijos. Neabejojame, skaitydami pajusite gydančią Lietuvos pievų galią.

Tikime, kad ši knyga ras savo vietą tarp natūralias, tikras, gydančias augalų galias vertinančių šeimų ir bus patikimas vadovas įvairiose situacijose, kai reikia patarimo slaugant vaikus.

KONKURSAS

Vieną šios knygos egzempliorių „Dvi tylos“ dovanoja Mamyčių klubo narėms! Pakomentuokite, kokį eterinį aliejų ir kur naudojate savo namuose ir kitą ketvirtadienį skelbsime knygos laimėtoją!

indre27 indre27 28. Jun 2017, 21:05

Naudojam arbatmedzio eterini alieju namams valyti. Citrinu arbatmedzio alieju kvapui aisku maisom ir kitus aliejus.

floryte floryte 27. Jun 2017, 17:54

Labai gailiuosi, kad eteriniais aliejais pradėjau "ginkluotis" ne taip ir seniai. Išties eteriniai aliejai - super dalykas ginantis nuo "peršalimo ligų", uodų, kvepinant namus. Naudojame mes eterinių aliejų derinukus, kurie jau būna sumaišyti buteliukuose: eukalipto, saldžiųjų migdolų, arbatmedžio, mirtenių, citrinžolės, levandų. Oi, kaip man dar daug reikėtų sužinoti apie eterinius aliejus!

Dovileab Dovileab 26. Jun 2017, 17:23

Šiuo metu atradimas yra citrinžolės eterinis aliejus 😀. Juo kvepinu namus, lašindama į eterinių aliejų garintuvą ar tiesiog vilnonį pakabuką-širdelę, kuri puošia kambarį. Taip pat citrinžolių ir arbatmedžių eterinių aliejų po keletą lašų lašinu į vandenį grindims plauti - ir kvepia, ir nuo "bacilų" apsaugo 😀. Būtent citrinžolės ir arbatmedžio, pasirodo, bijo erkės ir uodai, tai dar ir purškalą nuo jų naudojam.

Ever Ever 26. Jun 2017, 08:32

Aliejai mūsų namuose atsirado tik gimus L iki tol, turiu prisipažinti, neskyriau jiems daug dėmesio. Dabar neįsivaizduoju kaip gydyti peršalima be arbatmedžio ir eukalipto. Levandos taip pat mėgstamos mūsų namuose, nes ne tik gerina mažojo L miegelį, bet praverčia ir pavyzdžiui įgėlus uodui.

Sonrisita Sonrisita 25. Jun 2017, 22:49

Nenaudoju jokių eterinių aliejukų kol kas, patirtis iš paauglystės minimali (tiesiog pagarindavau kartais dėl kvapo), bet šiuo metu kaip tik laukiu siuntinuko su 4 aliejų buteliuais: levandų (gal mano nemiegaliukei padės greičiau užmigti), citrinų (bus į aromaterapinę lempą, o dar gal susigundsiu po lašelį išgert pagal gamintojo rekomendacijas), pipirmėčių (kvepavimui palengvinti pagal poreikį) ir nuo uodų (mes su dukryte esam skaniau nei skanios uodams, musėms ir visokiems mašalams ☹ ).

V&A mamytė V&A mamytė 25. Jun 2017, 12:27

Namuose naudoju tik eukaliptų eterinį aliejų, kai vaikai sloguoja, įpildama jį į vandenuką dulkio siurblyje 😀 Išsiurbus namus jie pakvimpa eukaliptu, kuris lengvina kvėpavimą.
Iki šiol net nebuvau susimąsčiusi apie aromaterapiją vaikams ☺ Labai įdomu būtų paskaityti. Paieškosiu bibliotekoje arba lauksiu išsamaus atsiliepimo, o gal ir pati parašysiu 😉

kristuliuuxx kristuliuuxx 24. Jun 2017, 23:19

Pati visada mėgau levandų eterinį aliejų 😀 Auginu tris vaikučius, vienas serga bronchine astma, tai ypatingai domiuosi apie eterinių aliejų poveikį, tik labai norisi perskaityti patikimą literatūrą 😀

Grumbolciki Grumbolciki 24. Jun 2017, 23:16

Nuostabi knyga,žaviuosi ja😉Įdomu man kvapai ir aromaterapija,o ypač vaikams😉Mūsų mylimiausi produktai dažniausiai naudojami iš e.a.kuriuos gamina "Sąmoningos mamos"- Dantukų fėja,Baubukas,Šalin ligos,Raudoni skruostukai,o namie naudojami arbatmedis,levanda,citrina,mandarinas,profilaktiškai nuo ligų ir namų valymui.

bartas bartas 24. Jun 2017, 09:22

Naudoju arbatmedžio ir eukalipto aliejus pakaitomis ligų prevencijai namuose. Pašlakstau lašeliais ant kilimo ar grindis plaunant. Kvapas labai geras.

skoda skoda 23. Jun 2017, 22:02

Arbatmedzio alieju - keli lasiukai i kibira su vandeniu ir grindys svarios, namai kvepiantys. Taip pat mazas lasiukas ant dantu pastos - nuo nestumo laikotarpio taip ismokiai, nes turejau bedu su dantu akmenimis 😀

ODISEJAaa ODISEJAaa 23. Jun 2017, 21:47

Arbatmedzio,eukaliptu-persalimui

LePukuota LePukuota 23. Jun 2017, 14:08

Naudoju kelis pagrindinius aliejukus - levandų - maudynėms, ramiam miegeliui, ramunėlių - nuo ausytės, gerklytės skausmo ir kai dygsta dantukai, arbatmedžių, eukalipto - peršalus, inhaliacijoms, įtrinimui. 😀

Raudona braškė Raudona braškė 23. Jun 2017, 13:41

Arbatmedžio aliejumi prasidėjus ligų sezonu darželyje, lengvai patepu panosę sūnui ir po lašiuką ant kiekvieno petuko. 😀

Kristina B. Kristina B. 23. Jun 2017, 09:27

Mano mėgstamiausias - arbatmedžių. Ypač aktyviai naudoju ligų sezonu. Įpilu į vandenį plaudama grindis, apšlakstau kampus, kai yra sloguojančių, sumaišiusi su kokiu aliejumi tepu panosę.
Namuose dar yra eukaliptų eterinis aliejus. Jis švelnesnio kvapo, naudoju taip pat, kai arbatmedis pabosta.
Tikiuosi ilgainiui atrasiu ir daugiau eterinių aliejų.

ramune. ramune. 23. Jun 2017, 09:23

Eteriniai aliejai man dar neatrastas reikalas. Daug girdžiu jį naudojant vienaip ar kitaip, bet pati naudoju labai minimaliai kol kas. Nemoku atskirti kur tikras ir kokybiškas aliejus, kada kokį naudoti ir pan. Ligų sezono metu namuose grindis plaunant profilaktiškai įlašinu pušų ir levandų et.aliejaus mišinio. Jį vienintelį kol kas tik ir turiu :-)