Kai norisi ko nors gurmaniško, pavyzdžiui, nesaldžių tortų, siūlome sekmadieniui pasigaminti lašišinį tortuką.
Ingredientai:
Kremui: sūdyta lašiša, sūris Rama Creme Bonjour, majonezas, krapai, virti kiaušiniai, sviestas,
Pagrindas: balta duona
Papuošimui: lašiša, krevetės, krapai, citrina
Gaminimas:
Nukirpkite arba nupjaukite baltos duonos luobeles ir gražiai sudėliokite ant formos dugno.
{smallpic:1}
Plakikliu sumaišykite majonezą, sūrį Rama Creme Bonjour, susmulkintą žuvies filė, susmulkintus kiaušinius, išlydytą sviestą ir krapus.
{smallpic:2}
Visą šitą kreminę masę sudėkite į formą, gražiai išlyginkite paviršių lopetėle, ant viršaus dar uždėkite baltos duonos riekeles (taip pat be luobelių) ir užtepkite majonezo ir sūrio kremu.
{smallpic:3}
Supjaustykite lašišą pailgomis juostelėmis.
{smallpic:4}
Padarome lašišos "rožytes" - papuošimui.
{smallpic:5}
Papuošiame mūsų tortą lašišinėmis "rožytėmis", krevetėmis, citrinos riekele ir krapais. Tortą įdėkite porai valandų į šaldytuvą.
{smallpic:6}
Skanaus!
{smallpic:7}
Šaltinis: Maminklub.lv
Tikrai-labai grazus ir be abejo skanus tortas 😀 Tik turiu pasakyti,kad Kucioms tai netinka,nes netinka toks maistas kaip: majonezas,kiausiniai,sviestas. Zinoma,tinka tokiam stalui,kur zmones nesilaiko senu tradiciju 😉 O bet kuriai kitai sventei tai liuks!
oho, kaip gražiai..turėtų būt skanu 😀