Lieknėju su MK - Minčių galia ir patarimai

Lieknėju su MK - Minčių galia ir patarimai

05. Jul 2014, 23:11

Aloha :)

Na, štai ir aš čia vėl :) šiandien persikaitinau, tai nemažai laiko miegojau... nelabai ir gerai jaučiausi, karštis iš viso išbalansavo...na, bet vakaras su mažiausiuoju buvo smagus :) Valgau viską po nedaug. Šiandien pusryčiams sumuštiniai du su sūriu, pietums šaltibarščiai, vakarienei du nektarinai :) prisipirkau pasukų bet negaliu gerti nes mažiausiam pilvuko skausmai prasideda...tai atidėjau į šalį...aišku vanduo su sėmenimis kas rytą, o kartais ir kas vakarą. Vanduo, arbata, ir dar kartais pasilepinu saldinta kakava :)

Šiandien kažkaip pamąsčiau, kad būtų smagu parašyti apie minčių galią :) kažkada esu ir filmą mačiusi ir knygą "The Secret" skaičiusi.

 

Įdomi ir knyga ir filmas. Kažkaip įtraukia ir iš tiesų pagalvojus mintimis mes daug ką prisišaukiame, pasilinkime, pritraukiame ir atstumiame. Žmones tikėjimu ir mintimis išsigydo ligas, įvykius nulemia, nes įsivaizduodami kažką mintimis ir fantazija nuspėjam ateitį ar įvykius keletos minučių tikslumu :) Iš kitos pusės sako : ko nenori tas ir atsitiks, užtat žodį NE nustokime vartoti :) dažnai sakome sakinius jau su neiginiu taip užkoduodami ne tik atsakymą bet ir situaciją. Taigi.., tai jei tai -pildosi tai aš nenoriu būti liekna, graži ir turtinga :) :) :) 

Iš tiesų pokštauju juk :) noriu būti ir jauna ir graži ir pati pačiausia visą gyvenimą :) iš tiesų senti nebijau nes manau su amžiumi tik gražėju :) nenorėčiau būti amžinai jauna, bet bent jau padoraus stovio :))))

Taigi, mes valdome savo protą o ne protas mus :) Esu kažkur skaičiusi kad ir sapnus galime valdyti :) taigi mokam labai daug :) tik nemokame tuo naudotis :) na, patikėkit nemoku ir aš daug ko :) tam, kad viską išmokčiau kas man įdomu man reikėtų dar 100-to mažiausiai gyvenimų :)))

Tad mergaitės sėdam į lotoso pozą ir įsivaizduojam save beprotiškai jaunas, dailias, lieknas, be abejo gražias, erotiškas, kantrias ir išmintingas :) ir tą kartojam sau :) esu graži, esu liekna, esu ištverminga ir kantri :) rezultatai ateina patys :) aš jų siekiu :) ir taip plaunam savo galveles kasdien :)

Mintys materializuojasi :) tad startuojam :) su švariomis mintimis ateina ir rezultatai :) kai širdyje darna ir tuštumos užpildyti nesinori maistu :)))

Na, o dabar dar keletas patarimų pagal mane :

1. Atsisakykime „greitų angliavandenių“. Išbraukt iš savo raciono keturis pagrindinius produktus:
* cukrų; čia turima omenyje ne tik tai, ką dedame į arbatą, o visi produktai, kuriuose yra cukraus – pyragaičiai, saldainiai, džiovinti vaisiai ir pan. Tiesa, rudas cukrus yra toks pat greitas angliavandenis, kaip ir baltas; 
* miltinius patiekalus - viską, kieno sudėtyje yra miltų – duonos, pyragaičių, džiūvėsiuose apvoliotos mėsos ir pan. (Ką rinktis? Pakeiskite juos produktais su visų grūdo dalių miltais) 
* bulvių - ypač keptos metant svorį yra nerekomenduojamos;
* šlifuotus baltus ryžius - tokie patys greiti angliavandeniai, kaip ir manų kruopos. Vietoj jų rinkitės tamsios rūšies ryžius – neapdorotus.

2. Nebadaukime. Organizmas nežino, dėl ko jūs badaujate ir tam, kad išsaugotų jums gyvybę, pradeda kaupti atsargai riebalus. Nesuteikite savo kūnui priežasties kaupti riebalus – valgykite, kai esate alkani, bet rinkitės mažai kaloringus produktus.

3. Tebūna mūsų produktas – daržovės. Jos yra mažai kaloringos ir turtingos maistingų medžiagų. Kuo įvairiaspalviškesnė jūsų lėkštė, tuo naudingesnė.

4. Nebandykite greitai numesti svorio – tai neįmanoma. Tie žmonės, kuriems pavyko sulieknėti, tam sugaišo mėnesius. Visas, kas greitai išeina, taip pat greitai ir sugrįš. Juk gyvenimas rytoj nesibaigia, neskubėkite.

5. Nesimankštinkite su treniruokliais. Jūs auginsite raumenų masę, pavargsite, dar labiau norėsite valgyti. Geriausias sportas lieknėjantiems – vaikščiojimas, ilgi, ramūs pasivaikščiojimai, ne mažiau kaip 4 km per dieną. O tą ir reikia daryti turint vaikučius :)

6. Jei leidžiame sau valgyti duoną arba makaronus (miltinius gaminius), jie turi būti tik iš visų grūdo dalių miltų. Produktais, pagamintais su visų grūdo dalių javais, yra prekiaujama prekybos centrų dietinių maisto produktų skyriuose ir daugelyje vaistinių.

7. Atsisakykime sočios vakarienės. Dieną jūs dar turite laiko išeikvoti papildomas kalorijas, o štai soti vakarienė nakčiai tikrai užsiliks riebalų forma. Perkelkite sotų maitinimąsi į rytines valandas, o į vakarą stenkitės valgyti kiek įmanoma mažiau kalorijų turinčius produktus. Jei leidžiate sau pyragėlius arba gabalėlį šokolado, suvalgykite juos pirmoje dienos pusėje. Juk ir yra sakoma kad vakarienę atiduok priešui :)

8. Vietoj majonezo ir grietinės gardinkite salotas citrinų sultimis ir neriebiais padažais.

9. Jei „nutrūkstame“ ir ketinate pasmaguriauti riebiu maistu, pavyzdžiui, džiūvėsiuose apvoliotu keptu pjausniu, nusausinkite jį servetėlėmis, kad susigertų riebalai. Tai sumažins kaloringumą. O nutrūkti mes mėgstame :DDD

10. Nepradėkite dienos apelsinų sultimis, kaip tai mėgsta daryti meksikietiškuose serialuose. Šviežiai išspaustos sultys yra labai naudingos, bet vaisių sultyse yra cukraus, kuris akimirksniu yra pasisavinamas. Gerkite daržovių, o ne vaisių sultis. Taip pat gerkite daug vandens - ne mažiau kaip 4-5 stiklines per dieną.

11. Nepamirškite, kad pusryčiai – vienas svarbiausių dienos valgių. Tinkamai suderintas maistas suteiks žvalumo visam rytui. Net labai užimti žmonės turi rasti laiko pusryčiams – tai sėkmingos dienos pradžia.

Prisipažinsiu aš jau vakare laukiu pusryčių :D Rytais būnu tokia alkana, kad atrodo suvalgyčiau visą kalną sumuštinių :D bet prigeriu vandens su sėmenimis ir arbata su dviem sumuštiniais būna kaip tik :)

 

Na, kaip ir tiek šiandien naujienų iš manęs :D

Lekiu mėgautis spa vandens malonumais ir miegoti :) nulūšiu kaip Eglės šaka vos galvą padėjus ant pagalvės :DDD

Saldžių sapnų ir iki kitų kartų,

Eglė <3