Lieknėju su MK - o štai ir vėl aš :)

Lieknėju su MK - o štai ir vėl aš :)

11. Jul 2014, 14:20

Sveikos :)

Na, štai ir aš vėl čia :) Šiandien pradedu savo straipsnį trumpu aprašu :) :"Aš netobula, aš originali" :) Tai gi mes visos tokios :))) su visais savo kūno linkiais ir išvaizda, charakteriu ir bruožais :) Čia einu motyvacijos link :) kalbant apie save :) aš laikausi kaip čia pasakius...beveik stabiliai :) vis labiau save kritikuoju mintyse, vis pasidairau ir paskui galvoju...ir kas iš to ? :) kad žiūriu ir griaužiu save :) aš juk ne tik nuostab bet aš ir originali šio vieneto kopija :) na ir kas kad aš linkusi pilnėti :) visos kurios kūdinasi ir beprotiškai siekia lieknumo tampa tokiomis, bet vėliau visas dienas nevalgo tam, kad susitikusios su draugėmis galėtų pasakyti : aš valgau viską bet nestorėju :))) o paskui vėl savaitę jogurto ir dietų :) po dviejų cepelinų :D iš 1000 merginų yra 1 proc. kuris ištiesų nekaupia riebaliukų ir valgo daug ir viską :) o šiaip mes visi linkę kaupti tai vienur tai kitur :) o iš kitos pusės, kaip čia nekaupsi :) pas mus taip šalta :DDDD vos kelios dienos saulės ir vėl lietus ir vėjas, vėliau sniegas ir šaltis :) tada drėgmė ir lietus, vėl šiek tiek vasaros su lietumi :) tiksliau lietus su šiek tiek vasaros :) 

na, gana čia mano pasvarstymų :) apie save: aš valgau viską :) vakarais susilaikau :) labai norisi tų pieno produktų daugiau, bet vaikučiui nelabai mano norai :) ir grikių negaliu valgyti nors juos labai mėgstu...kai užvalgau vaikučio pilvukas kažko dūgsta...gaila mažiausiojo labai...šiandien pietums valgysiu sriubytę tik :) vakarienei gal ir kažko lengvo pasidarysiu :) pusryčiams leidau suvalgyti kelis keptus sumuštinukus :) ir kai šalta tai taip norisi ko saldaus su arbatėle...mmm...:) bet apseisiu :) kai pasvajoju :) kaip čia numest dar 5kg.? atrodo stovi viskas vietoj ir ne krust...:) bet vis raminu save kad turiu neįsitempti :) juk prieš neštuminį svorį jau pasiekiau :) vadinasi liko save tobulinti :) pradėjusi sakiau kad norėčiau sverti 55-57kg. :) tai 57kg. pasiekiau :) liko dar du :) vis suku galvą kam čia juos padovanojus :)? :DDDD Juokais žinoma aš :)

Kažkurią dieną skaičiausi straipsnį apie lieknėjimo piliules...vaje kaip išsigandau, nes žinau kad jas geriančių moterų yra tikrai ir nemažai...straipsnis ir video apie tai: 

http://tv.lrytas.lt/?id=14044816421402705215

Čia kalbama apie nelegalias, bet ar legaliose kas nors gero yra? irgi kilo man klausimas...kaip žmonės taip gali rizikuoti savo gyvybėmis...aš nesuvokiu...matyt tas lieknėjimo kultas yra tiesiog mumyse ir įkaltas reklamų ir suinteresuotų žmonių pasipelnimui...

Na, ir dar radau vienos mamytės straipsnį internete, kaip jai pavyko atsikratyti svorio :) štai :

http://www.moteris.lt/sveikata/kaip-suliekneti-po-gimdymo-asmenine-2-vaiku-mamos-patirtis.d?id=62225097

Ir priedo prie šito straipsnio noriu užduoti klausimą :

*ar kuri mamytė gėrė ir bandė gerti LEPICOL? :) šiek tiek pasidomėjau, gal ir neblogas ten daiktas :) Parašykite savo patirtis ar nuomones :) 

*ar kuri mamytė yra bandžiusi kalanetiką? :) Gal gali pasidalinti patirtimi ir pratimais kuriuos būtų galima atlikti namie? :)

Iš anksto dėkoju :)

Iki kitų kartų,

Eglė <3

11. Jul 2014, 21:31 pypse

Smagu kad skaitai ir seki naujienas ką retkarčiais papostringauju 😉 kovoju su savimi visokiais būdais 😉 norisi lieknėti čia ir dabar bet...😉 norisi pasportuoti kad jaustis aktyvesne ir lengvesne nes badmiriauti nenoriu😉 noriu mėgautis gyvenimu ir maistu😉 bet žinoma maistas neturi tapti svarbiausiu dalyku gyvenime 😉 ačiū už gražius žodžius ♥ man patinka rašyti tik mažasis okupuoja 120% laiko😉* o tai rašyčiau ir rašyčiau 😉

pypse pypse 11. Jul 2014, 20:16

kažkada buvau susigundžiusi papildais kur iš aviečių atrodo ... 100 lt kainavo o poveikio jokio...bent jau gero😀 blogo ir nepasireiškė matomai, tikiuos iš vidaus kažko nesugadino ir labai... daugiau jokių tokių nenoriu išmėginti

pypse pypse 11. Jul 2014, 20:14

Aš labai norėjau išbandyti kalanetiką, bet nebuvo kaip ištrūkti iš namų, kai kūdikis namie. Kiek domėjausi tai mankšta tinkama ir po gimdymo, ir jaunam, ir senam. bandžiau vieną kitą pratimuką padaryt su video trenere, patiko. Stuburui labai gerai, bet geriausia būtų išmokti daryti teisingai su trenere gyvose pamokose.

pypse pypse 11. Jul 2014, 20:12

labukas😉

aš norėjau pasisakyti, kad labai fainas tavo stilius rašymo. fainai, akd turi savo braižą😀 atostogavau su tavo blogais😀 tik neturėjau galimybės pakomentuot.

Pirmiausia sveikinu su aktyvumu, net jei svorį reguliuoji tik apie jį rašydama😀 jau orgi yra tikslo siekimas😉 o tu dar kažką daugiau darai... tai bus labai įdomu pamatyti rezultatus.

11. Jul 2014, 16:31

Labai įdomu😉 dėkinga😉 pamaniau kad įdomus ir sveikas bei naudingas būdas lieknėti 😉 pasitarsiu ir su dietiste Renata nes ji berods veda mankšteles😉 ačiū ♥

Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt 11. Jul 2014, 14:28

Kalanetika esu bandžiusi aš, tuoj labai domisi ir redaktorė Eglė. Jeigu niekada nedarėte - bent pirmai pradžiai LABAI rekomenduoju apsilankyti gyvai su trenere, nes tiesiog reikia išmokti teisingai daryti pratimus. Viena instruktorė yra parengusi lietuvišką knygą su pratimais http://kalanetikosknyga.lt