Linola - vonios ir dušo aliejus - šių metų mūsų šeimos atradimas!

Linola - vonios ir dušo aliejus - šių metų mūsų šeimos atradimas!

11. Feb 2017, 13:48 lina_baj lina_baj

Pirmiausiai, ačiū už puikią progą išbandyti šį produktą. Tokį vonios ir dušo aliejų išbandome pirmą kartą, nors tiek aš, tiek dukrytė turime sausą odą, kuri itin paaštrėja šildymo sezonu. 

Tad apie Linola dušo ir vonios aliejų - pakuotė patogi, informatyvi, yra dozavimo indelis aliejukui dozuoti. Gal tik iki šiol buvau pripratusi prie dušo priemonių su spaudžiamu dozatoriumi, kuriuo kiek lengviau naudotis viena ranka ( nereikia paimti buteliuko ir pilti), bet viskas patogu ir lengvai naudojama ir šiuo atveju. 

20170211134408-17735.jpg

Aliejuko konsistencija prausiantis duše itin maloni, lengvai paskirstoma, itin malonaus kvapo. Vaikai apie kvapą nieko nesakė, matyt jiems kvapai nėra aktualu.

O po maudynių - pasaka - oda nebeniežinti, nepleiskanojanti, švelni ir maloniai kvepianti! Po savaitės naudojimo visiškai susitvarkė! Super! Mergytės oda taip pat nebepleiskanoja ir neberausta! 

Labai džiaugiuosi išbandžiusi šį produktą, nes prisipažinsiu skeptiškai žiūrėjau į aliejus duše ir vonioje dėl slidumo. Tačiau likau maloniai nustebusi dėl jokio slidumo nebuvimo - niekas "neapsineša" vonioje ar duše, o malonumas odai garantuotas!

Gintarep Gintarep 12. Feb 2017, 10:03 lina_baj

va va norejau isgirsti kuo jis skiriasi nuo Biodermos. Aciu.

lina_baj lina_baj 12. Feb 2017, 09:23

Beje anksčiau naudojau Bioderma sausai odai priemones duše, bet poveikis Linola tikrai man geresnis.

lina_baj lina_baj 12. Feb 2017, 09:21

Mes buvom tik senai senai naudoję Balmandol aliejų į vonią vaikams. Tai nuo jo labai slidus vaikas būdavo. O šį naudojame prausiantis duše, slidumo nelieka, o oda lieka minkštutė. Man per tris dienas nustojo niežėti ir pleiskanoti.

Gintarep Gintarep 12. Feb 2017, 08:37

Mane senai domina ir šis aliejus, gal yra su kuo palyginti? ar neteko dar aliejų naudoti?