Little SIBERICA

Little SIBERICA

18. Dec 2018, 08:33 AudraAudra AudraAudra

Visame prieššventiniame šurmulyje mus pasiekė siuntinukas, su labai lauktu SIBERICA produktu testavimui.
Šiuo metu bijodami siautėjančių virusiukų su mažuoju masažiukus atliekame namų sąlygomis, tad Mamyčių klubas pasiūlęs šį testavimą išsprendė galvosūkį: kokį iš šimtų kitų masažinių aliejukų pasirinkti.
Sūnelis gimė pakankamai sausos odos. Pirmąsias savaitęs tiesiog nerte nėrėsi, pleiskanojo visas kūnelis. Tad kažkokias priemones skirtas odelės drėgmei palaikyti nori nenori tenk anaudoti.
Anksčiau, su pirmaisiais vaikais, esu naudojusi keletos firmų masažinius aliejukus. Ir ekologiškus ir nelabai. Tačiau man nepatiko ir neįtiko nei vievas, tad buvau nusprendusi gimus sūnui šio produkto išvis atsisakyti ir pirkti tik kremukus ar losjonus.
Bet galiu pasakyti, kad Little SIBERICA mane maloniai nustebino ir privertė pakeisti nuomonę.
Kodėl?Štai todėl:
1. Nors ir aliejukas, bet yra pakankamai lengvos konsistencijos. Ištepus nė karto nebuvo sunku vaiko aprengti, nekibo rūbai, o pati nebėgau plautis rankų. Tiesiog geriau įtrindavau vietoj rankų kremo.
2. Labai patiko kvapas. Aš ne iš tų, kurios perka visiškai kvapų neturinčias priemones. Man tokie produktai nepatinka. Bet kvapo norisi kažkokio itin lengvo, neerzinančio ir nesintetinio. Būtent toks šio aliejuko kvapas ir yra.
3. Patiko sudėtis. Erškėtrožės ir nakvišos aliejai atstato ir nuramina odą.
4. Labai skalsiai naudojasi. Naudojom savaitę, o atrodo kad vos vos nupilta.
5. Padėjo išspręsti odos sausumo problemą. Sūnui sausiausia odelė būdavo ties kojyčių linkais. Patepu skelias dienas, odelė nusilupo ir tapo minkštutė. Sausumas neatsinaujino, odelė nebetrūkinėja.
20181218082532-73949.jpg

Tik buvau šiek tiek nustebinta ir pasimetusi dėl instrukcijos lietuvių kalba, kuri yra ant aliejuko pakuotės. Joje nurodoma, kad galima naudoti vaikams nuo 1 metukų, o ant originalios gamintojo pakuotės amžius nurodomas 0+. Panaršius internete radau informaciją, kad tai vaikiškas masažinis aliejus skirtas patiems mažiausiems, todėl drąsiai jį naudojome.
20181218082810-68318.jpg
20181218083155-37327.jpg

Visumoje labai patiko aliejukas. Jį naudosime ir toliau. Taip pat labai pralinksmino šmaikščiai pavadinta SIBERICA kosmetikos linija "Little" ir pati aliejuko pakuotės išvaizda. Ačiū už atrastą puikų produktą.