Magnio aliejus - kaip malda prieš miegą

Magnio aliejus - kaip malda prieš miegą

29. Aug 2017, 07:30 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Magnio miltelius geriu jau seniai, na ne visada reguliariai, tačiau stengiuosi (bet iki šiol stengiausi) vartoti bent kelis kartus per savaitę, mat daugelis specialistų patarė vartoti magnį, nes pasikartotinai jaučiu vienos pėdos mėšlungį. Kadangi esu sportuojanti (kas vakarą vedu kalanetikos treniruotes), magnis itin reikalingas palaikyti gerą raumenų tonusą, atpalaiduoti įtampą raumenyse, turėtų padėti esant dažnam galvos skausmui. Visus šiuos požymius jaučiu, bet labai tikiuosi, kad jie pamažu slops ir visai išnyks.

Nes tikiu, jog Lietuvos rinkoje atsiradusi naujovė - magnio aliejus, kurį vartoju daugiau nei savaitę, padės palaikyti gerą savijautą. Mat jis greičiau absorbuojasi per odą, nedirgindamas virškinamojo trakto, priešingai, nei geriami magnio milteliai. Tai mane labiausiai sužavėjo ir motyvavo pabandyti vartoti šį aliejų.

20170828230651-21036.jpg

Taigi, bandymas prasidėjo!

Nuėmusi permatomą dangtelį, kaip ir nurodyta, suplakiau buteliuką ir papurškiau ant dilbio odos - pauosčiau. Kaip jau esu kažkada minėjusi savo bloguose, man labai svarbus produkto kvapas. Jei jis erzintų, aš jo paprasčiausiai nebevartočiau. Pauosčiau dar sykį - jokio kvapo. Dievinu neutralius kvapus!

20170828230707-69024.jpg

Aliejaus lašus įtryniau į rankų odą. Po to sekė keli papurškimai ant kojų, pėdų, pilvo odos. Įtryniau. Leidau pamažu įsigerti. Visai kitoks pojūtis nei pasitepus, tarkim, kremu. Šiek tiek lipnoka, po kurio laiko jausmas toks, lyg būčiau nusimaudžius jūroje ir leidus jūros vandeniui išdžiūti ant odos. 

Po kelių sekundžių pajutau dilgčiojimą visame kūne. Vos vos juntamą - aa, sužinojau, jog tai vienas iš rodiklių, jog magnio organizme tikrai trūksta.

Rekomenduojama magnio aliejų naudoti ryte ir vakare po dušo, įmasažuojant į odą, kol odos poros atsidariusios. Taip ir elgiaiusi kelias dienas iš eilės. Po to magnio aliejų naudojau tik kas vakarą įsitrindama prieš miegą - tuomet nebereikia laukti, kol jis įsigers, o ryte pabudus oda būdavo švelni it šilkas.

20170828230725-26894.jpg

Kaip jaučiuosi? Turbūt praėjo per mažai laiko, kad galėčiau pajusti akivaizdų pagerėjimą organizme, tačiau sutapimas ar ne - pėdos mėšlungis atsitraukė, nežinau ar ilgam. Labai tikiuosi, kad migrenai magnio aljeus taip padarys teigiamą įtaką, tiksliau - ją nuplaus :)

Visiems rekomenduoju - išbandykite, tikrai nieko neprarasite!

20170828231548-81522.jpg

Visa informacija: www.gerakarma.comwww.facebook.com/gerakarma/

Sonrisita Sonrisita 29. Aug 2017, 22:21

Koks įdomus produktas 😀

Liucyte Liucyte 29. Aug 2017, 08:26

Išties labai įdomi naujovė! 👍