Malonios staigmenos iš "Kvapų namų"

Malonios staigmenos iš "Kvapų namų"

23. Oct 2017, 22:24 Liucyte Liucyte

Pirmiausia, nuoširdžiai dėkoju Mamyčių klubui ir Kvapų namams už galimybę išbandyti šviežią rankų darbo ŠLAMUČIŲ kremą veidui ir šimtu procentų natūralų aliejų mišinį kūdikių pilvukams. Tiesą sakant, tai bene pirmas kartas, kai teko bandyti Kvapų namų produkciją. Pirmas, bet tikrai ne paskutinis: kremas ir aliejukas unikalūs natūralumu, o tokius produktus norisi naudoti ir naudoti. Be to, ant pakuočių užrašytas gamintojų sąmoningumą rodantis moto: „Pagarba žmogui, augalui, žemei ir tradicijoms“. Nuostabu!

Rankų darbo ŠLAMUČIŲ kremas veidui

Patys gamintojai kremą pristato štai taip: šis kremas ramina, drėkina, maitina, spartina odos atsinaujinimą. Be balastinių medžiagų ir techninių ingredientų, be konservantų. Su italinių šlamučių hidrolatu ir šlamučių eteriniu aliejumi pagamintas kremas spartina odos ląstelių atsinaujinimą (regeneraciją), stabdo odos senėjimo reiškinius, veikia kaip antioksidantas – o tai ypač svarbu vyresnių moterų odai. Šlamučių kremas tonizuoja odą, suteikia jai jaunatviško stangrumo. Be to, tinka odai su išsiplėtusiais kapiliarais, taip pat jautriai odai.

PAKUOTĖ. Kremo nėra daug – 25 gramai, tačiau toks kiekis labai apgalvotas, mat kremas yra rankų darbo, visada šviežias, o jo galiojimo terminas yra ribotas. Ant pakuotės perspėjama, kad reikia saugoti kremą nuo kratymo, šilumos ir saulės. Jei kremas iširtų, jį galima atvėsinti ir vėl sumaišyti. Pati kremo dėžutė taip pat sudaro natūralumo įspūdį: be jokių blizgučių, rusvo kartono spalvos, be informacijos pertekliaus – užrašyta tik tai, kas svarbiausia. Nepaisant to, kad kremo buteliukas gan mažutis, juo tikrai patogu naudotis. Be to, kosmetikos priemonės stikliniuose indeliuose visada daro kokybiškos kosmetikos įspūdį.

20171023221954-67329.jpg

KVAPAS. Labai gaivus, gal kiek intensyvokas, bet pasitepus odą ilgai neužsilieka.

KONSISTENCIJA. Gana skysta, bet ant odos pasiskirsto gerai, gana greitai įsigeria. Tiesa, kremas riebokas, bet, kaip minėjau, gana greit įsigeria, todėl ir riebumo pojūtis ilgai neišlieka. Kremas sodrios geltonos spalvos, pasitepus jokio gelsvo atspalvio nėra.

20171023222026-17505.jpg

POJŪTIS. Itin patiko, kad pasitepus kremu išlieka gaivumo pojūtis. Tiesa, pasitepus jaučiamas ir riebumas, bet, kaip minėjau, kremas gana greit įsigeria, tad ir riebumo, ir šlapumo pojūtis gan greit išnyksta.

Šimtaprocentinis natūralus aliejų mišinys kūdikių pilvukams

Tiesą sakant, šį produktą naudojau ne visai kūdikio, o jau viso trimečio pilvukui :-) Naudojau profilaktiškai: įmasažuodavau prieš miegą, o Antanas visai ir nesipriešindavo, „susidraugavo“ su aliejuku.

20171023222124-21558.jpg

PAKUOTĖ. Aliejuko nėra daug – 15 gramų. Buteliukas nedidelis, grakštus, turintis dozatorių, dėl ko neįmanoma aliejuko padauginti.

20171023222151-58874.jpg

KVAPAS. Gaivus, (bent man) labai aiškiai kvepia ramunėlėmis, nors aliejuje esama ir kmynų.

KONSISTENCIJA. Aliejus ne per skystas, lengvai tepamas ir gerai įsigeria.

POJŪTIS. Patepus aliejuku, vaiko odelė tampa švelni. Tiesa, reikia šiek tiek laiko, kad aliejukas įsigertų.

Dar kartą nuoširdžiai AČIŪ Mamyčių klubui ir Kvapų namams!