Mama naujokė Ieva

Mama naujokė Ieva

12. Sep 2017, 08:26 DžiaugsmoPieva DžiaugsmoPieva

Sveikos, mamytės! 

Labai apsidžiaugiau pamačiusi savo vardą sąraše, nes šiuo metu kaip tik ieškausi papildomų veiklų ir pomėgių. O kolkas mano didžiausia aistra yra mano nuostabi šeima ir sportas.

APIE MANE: Esu Ieva, man 24 metai. Esu naujai iškepta žmona ir mama, tad vis dar stengiuosi apsiprasti su nauju gyvenimo etapu, kuris iki šiol mane "veža". Jau gerus trejus metus esu apsėsta sporto viruso, kuriuo užkrėsti bandysiu ir jus! Nors anksčiau pasireiškdavo ta vidinė kova tarp noro suvalgyti gardų pyragėlį ir noro turėti sixpack'ą, dabar galiu džiaugtis kūnu, kurį myliu ir leisti sau tą saldžią nuodėmę. Problema ta, kad labai mėgstu gaminti desertus, tad atsispirti kartais būna labai sunku. Taip pat kol laukiausi mažylio, supratau, kad labai mėgstu ir moku megzti bei užsiimti kitais rankdarbiais. Nemėgstu perdėto miesto šurmulio, visad pirmenybę teikiu ramybei ir gamtai, kuo galiu mėgautis itin dažnai, nes gyvenu gamtos apsuptyje.

MANO MAŽYLIS. Šiuo metu mano Dominykas skaičiuoja pirmąsias šešto mėnesio dienas ir saldžiai miega rytinį miegelį, kol rašau jums. Labai daug ir visiems šypsosi, yra be galo aktyvus ir kartais labai nori būti ant rankų - pas mamą, pas tėtį, pas tetą, pas dėdę, pas močiutę ar pas senelį, nes šiuos žmones mato itin dažnai.

BLOGAS. Rašysiu jums apie tai, kaip nuolat skiriant dėmesį savo mažiesiems džiaugsmams, nepamiršti ir savęs. Juk sakoma, kad rūpinimasis savimi yra dalis rūpesčio savo artimiesiems, tad, mamos, nepamirškime, kad vaikai mums yra paskolinti juos užauginti ir tai yra nuostabi misija ir dovana iš aukščiau, bet gyvenimas yra mūsų! Fizinis pasirengimas tapti mama, sportas jau tapus mama, motyvacijos paieškos, laikas sau, principai leidžiantys džiaugtis gera sveikata ir savijauta ir t.t. - tai temos, apie kurias rašysiu savo bloge. Pavadinimas DŽIAUGSMO PIEVA, nes visą laimę ir džiaugsmą mes pačios kuriame ir tai neturi ribų. 

Iki malonaus!

DžiaugsmoPieva DžiaugsmoPieva 14. Sep 2017, 08:48

Labai džiugu įsilieti į tokią šaunią kompaniją!😉🌷

Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis 13. Sep 2017, 22:02

Labai smagu matyti, lauksim ir skaitysim kitus blogus 😀

floryte floryte 12. Sep 2017, 20:59

🌷🌷🌷😉

jaldija jaldija 12. Sep 2017, 15:49

Sveika prisijungusi
Bus smagu skaityti tokius džiaugsmu ir energija trykštančius blogus👍🌷

DžiaugsmoPieva DžiaugsmoPieva 12. Sep 2017, 14:17 Dovileab

Ačiū, labai malonu prisijungti!

Dovileab Dovileab 12. Sep 2017, 12:05

Sveika prisijungusi 😀! Labai šiltas ir gražus prisistatymas 🌷