MAMY Cucciolo aliejus nuo strijų - puikus produktas

MAMY Cucciolo aliejus nuo strijų - puikus produktas

23. Aug 2016, 15:59 LePukuota LePukuota

Mamyčių klubas suteikė puikią progą išbandyti naują nematytą produktą - Natura House aliejų nuo strijų. Tiesa iš pradžių tikėjausi išbandyti losjoną, bet gavusį aliejuką ne mažiau apsidžiaugiau. Taigi šis produktas atsidūrė mano rankose pačiu laiku, nes namuose kątik gimęs mažylis, o mano oda patyrė daug pokyčių po dviejų nėštumų.

Mamy Cucciolo aliejus nuo strijų slepiasi baltame patogiame 200 ml talpos buteliuke, atidaryti ir laikyti buteliuką rankoje labai patogu. Visa šios linijos kosmetika įsikūrusi panašiose pakuotėse ir mamoms skirta linija papuošta rausvu kaspinėliu, o vaikams - žaliu, tad nesumaišysi produktų. 

Labiausiai žavi šio kūno aliejaus sudėtis - tai produktas, pagamintas iš 98,5% natūralių žaliavų. Saldžiųjų migdolų, sezamų aliejai, vitaminai C, E - naudingomis medžiagomis aprūpina mūsų odą. Aliejus lengvos konsistencijos, malonaus aromato, lengvai tepasi ir susigeria į odą. Norint pasiekti gerų rezultatų aliejų nuo strijų rekomenduoja naudoti du kartus per dieną. Taigi po savaitės naudojimo džiaugiuosi rezultatais, oda jaučiasi pamaitinta, švelni, šiek tiek atgavusi elastingumą, bet strijos niekur nedingo ir nesumažėjo, tačiau ir nereikia tikėtis kad taip greitai kūno aliejus galėtų man pagelbėti. Visumoj esu labai patenkinta ir manau ilgai vartojant būtų galima pasiekti dar geresnių rezultatų. Rekomenduoju visoms mamytėms! :)