Manila - visa kas geriausia iš gamtos

Manila - visa kas geriausia iš gamtos

23. Feb 2018, 00:26 irmantaite irmantaite

Dėkoju Mamyčių klubui už galimybę išbandyti Manilla lietuviškos kosmetikos gaminius. Ačiū ir Manilla įkūrėjai už puikius produktus. 

Taip pat ačiū už ŽOLYNĖLIS vaisinės arbatos rinkinį. Vasaros skonio arbatos mūsų namuose labai pamėgtos ir jau visai į pabaigą trečioji dėžutė. Beje, dėžutė taip pat verta pagyrų. Įdomios netradicinės formos, su įdomiais poetiškais aprašymais. Puikus lietuviškas gaminys tiek iš išorės, tiek iš vidaus :)

Grįžtant prie kosmetikos, apie Manilla kosmetiką nebuvau nieko girdėjusi ir nieko nebandžiusi. Tik gavusi pirmiausia išbandžiau giliai drėkinantį hialurono rūgšties serumą (2%). Truputį nerimavau dėl hialurono. Nes nuo naudojamų kaukių, kuriose buvo hialurono, mano oda imdavo dilgčioti bei rausti. Mano dideliam džiaugsmui pasitepus šiuo serumu jokių neigiamų reakcijų ir pojūčių neįvyko.  Gal pradžioje tas rožių kvapas man pasirodė per intensyvus, bet pripratau ir dabar kvapas labai patinka. Šį serumą naudoju vakarais.  Serumo sudėtis: vanduo, alavijo sultys, augalinis glicerinas, hialurono rūgštis (mažos ir didelės molekulinės masės ), vitaminas C, pantenolis (pro-vitaminas B5), citrinos rūgštis, natūralūs konservantai - benzilo alkoholis ir dehidroacto rūgštis.

20180222230434-24457.jpg

Pasirodo šis Hialurono rūgšties SERUMAS net turi Metų Gaminio apdovanojimą. Džiugu, nes iš ties puikus gaminys nuo pakuotės iki savo teikiamo poveikio.

20180222230514-25540.jpg

Antrasis išbandytas Manilla produktas yra veido kremas ''Sacharos lietus''. Kremas skirtas sausai odai. Pasitepus toks jausmas kad jis puikiai tinka ir normaliai odai. Kremas labai gerai įsigeria ir nepalieka lipnumo, malonaus gėlių kvapo. Kremo sudėtis: alavijo sultys, natūralūs nerafinuoti pirmo, šalto spaudimo taukmedžio sviestas, avokadų aliejus, sezamų aliejus, augalinis glicerinas, vitaminas B-5, vitaminas E, augalinis vaškas, ksantanas, citrinos rūgštis, feniletanolis, kaprilglikolis.

20180222230543-49322.jpg

Tiek serumo, tiek veido kremo pakuotės labai patrauklios ir patogios naudoti. Abu gaminiai man labai patiko. Be galo džiugu jog  daugėja kokybiškos lietuviškos kosmetikos gamintojų ir puikios jų gaminamos produkcijos.