Mano 10 super galių :D

Mano 10 super galių :D

06. Mar 2016, 12:11 Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis

Sveikos, visos mamos :) 

Vis galvoju galvoju kokios čia tos super galios manyje tūno...

Iki tampant mama mano vienintelės super galios tikriausiai pasireikšdavo tada, kai po netikėto skambučio ir žinios apie tuoj atvyksiančius svečius, sugebėdavau per 10 minučių sutvarkyti kaip tyčia sujauktus namus, o vėliau dar ir iš kirvio košės išvirti. 

Dabar...dabar tų super galių padaugėjo. 

1. Supergalia nebematyti!...ne ten padėtų daiktų, išmėtytų žaislų ir panašiai. Kažkas man neseniai sakė, kad tvarkytis, kai namie yra vaikų, tai tas pats, kas kasti sniegą sningant. Tad dabar ramiai palaukiu, kol vaikas užmiega, o tada daiktai jau atranda savo vietas :) 

2. Medicinos galia! Nebaigiau nei medicinoa mokslų, nei kursų, bet esu įsitikinusi, kad po antro/trečio vaiko būsiu ne ką prastesnė už mūsų šeimos gydytoją.

3.Greičio galia! Kas jei ne mamos sugeba būti tokios greitos? Išalko - viens ir jau garuoja košė; prisidirbo - viens ir jau sausas laksto; :D

4. Jėgos galia! Vienoj rankoj vaikas, kitoj pirkiniai ir lipam į ketvirtą aukštą! Arba vienoj rankoj vaikas, kitoj siurblys! Štai koks puikus sporto klubas :D

5. Fantazijos galia! Pripažinkit, jūs irgi nė nenumanėt, kad turit tiek fantazijos kai reikia užimti vaiką :D

6. Nesavanaudiškumo galia! Kai sau, tai gaila, sau tokios sumos neleisčiau, pati to nedaryčiau, gerai būtų, bet gal tiek to.....bet vaikui tikrai nieko negaila! :)

7. Kulinarės galia! Gimus vaikui norom nenorom pradedi galvoti apie sveikesnę mitybą, įvairesnius patiekalus :) 

8. Meistrės galia!  Vajė, nebeveikia  žaislas? Suplyšo megztukas? Sulūžo arkliukas? Nebėda, meistrystės galios visada ateis į pagalbą!

9. Tėčio galia! Gebėjimas ne tik vienai pačiai suktis ape vaiką ir namuose, o tam pasitelkti ir tėtį. Tėčiai,tiesa, papildo namus dar didesnėmis galiomis, bet čia jau kita istorija :D

10. Meilės galia! Meilės vaikui niekas niekada neišmuš iš mamos širdies!

Tai tokias galias pavyko iššifruoti. Jas, žinoma turi visos mamos, gal nieko naujo ir nepasakiau, bet taip jau man šįkart išėjo parašyti :)

Jūsų Raudonas balionėlis :) 

 

Mikė Pūkuotukas Mikė Pūkuotukas 07. Mar 2016, 14:29

👍🌷🌷🌷😀

Tikrai taip !!!! 😀

Loreta_K Loreta_K 06. Mar 2016, 23:06

Mamos gali viską! 👍 🌷

lina_baj lina_baj 06. Mar 2016, 18:00

👍🌷