Mano angelėliams!

Mano angelėliams!

05. Feb 2012, 07:00

Ignotai ir Imantai, noriu pasveikinti jus su šv. Valentino diena - Meilės diena. Juk jau tuziną kartų esu jums sakiusi, kaip beprotiškai jus myliu.

 

Ignotėli, net sapnuose neisivaizdavau, kad tu taip suaugsi gimus broliukui, tapai mano dešinioji ranka, taip didžiuojuosi tavimi, aukseli tu mano, visą laiką padedi man, gražiai žaidi su broliuku, jaučiu, kad neužteks man viso pasaulio laiko tau atsidėkoti.

 

Imantėli - kai laukiausi tavęs, bijojau, jog iš begalinės meikės tavo broliukui, neliks jos tau, ar liks mažiau nei broliui, bet tu esi vertas, kad mylėčiau tave taip pat beprotiškai, kaip myliu tavo broliuką. Esi nuostabus vaikutis. Ačiū tau, kad pranokai mano lūkesčius milijoną kartų. 

 

Kai žiūriu į jus, bijau iš meilės išprotėti, jūs - mano akių šviesa, gyvenu jums ir tik dėl jūsų. Šimtus kartų kartojau, kad be jūsų man ne gyvenimas. Mielieji, su didžiule viltimi tikiu, kad kai suaugsite, būsite tokie geri vyrai savo žmonoms, koks man yra jūsų tėtis, o aš ir mūsų tėvelis dėsime visas pastangas, kad taip būtų.


Meilės ne linkėsiu, nes jos iš mūsų gaunate daugiau negu pakanka, palinkėsiu protingų minčių ir protingų darbų.

Myliu, bučiuoju ir stipriai apkabinu

 

Valentino dienos konkursas "Mano meilės prisipažinimas"

Dovanos iš  

4

05. Feb 2012, 17:50

🤗 🎉 🌷

05. Feb 2012, 12:01

Pažinau Aušrytės vaikučius iš foto 😀 Labai gražus prisipažinimas 😉

05. Feb 2012, 09:53

trumpai ir su didele meile 👍 🌷