Mano diena su DETOX programa!

Mano diena su DETOX programa!

09. Jul 2017, 13:41 V&A mamytė V&A mamytė

Sveikos,

aš jau po Detox programos ;) Sveika, gyva, ŽVALI bei energinga! Apie viską nuo pradžių...

Detox programa sukurta mitybos specialitų, todėl išmėginau ją rami. Tai tik 1 dienos programa, kurios metu mėgavausi, taip mėgavausi ;) neapdorotu maistu ir manau tikrai pasišalino toksinai iš mano kūno! 

Rytas prasidėjo 8 val. žaliais pusryčiais iš agurkų, obuolių, špinatų, mangų, žaliosios citrinos bei imbiero. Labai smagu, kai atsikeli ir nereikia sukti galvos ką pusryčiauti. Pasiimi šaltą kokteilį, kuris labai patogioje pakuotėje ir gurkšnoji. Skonis man patiko, visi ingridientai mano mėgstami, vartojami mano mityboje. 

Netrukus ir priešpiečiai :) Labai gretai prabėga tų 2 valandų intervalas. O ir labai smalsu išmėginti skonius. Prisipažinsiu, oranžinis ir raudonas buteliukai mane viliojo labiausiai. Mmmmmm neapsirikau - SKANUMĖLIS. 11 val. aš lėtai gurkšnoju oranžinį kokteilį iš morkų, mangų, obuolių, pastarnokų, žaliųjų citrinų bei arbūzų. Man jis kaip desertas, galėčiau ir norėčiau dar kelių tokių porcijų :)

20170709132818-86183.jpg

jos gana tirštokos, kas man labai patinka ir primena kubuš sultis :)

20170709133148-58281.jpg

Laukiu 14 val :) 

Tarpas ilgesnis, o aš pratusi sočiai pusryčiauti (galiu būti be vakarienės, bet pusryčiai man yra VISKAS, geros dienos pradžia :) todėl geriu į tarpus vandenį, bei užkandžiauju braškėmis, mėlynėmis. O gal ir po skanaus oranžinio kokteilio psichologiškai noriu dar kitų :)

14 val. imu antrą žalią kokteilį iš obuolių, agurkų, lapinių kopūstų, pankolių, špinatų, avokadų, brokolių, žaliųjų citrinų. Jis tirštas - tikri pietūs. Tik rytinis žalias man patiko labiau :) todėl pietauju laaaaaaaaaabai lėtai :) Visgi vaisiai man labiau patinka :) bet suprantu, kad pilnavertė mityba be daržovių neįmanoma, o ir išgėrus pusę buteliuko priprantu prie šio skonio. Mąstau, kad kitą kartą reiktų pasirūpinti sėklų šiam kokteiliui.

20170709133019-60712.jpg

Po sočių pietų net nepastebiu kad jau po 16 val. Atsidarau raudonajį buteliuką kuriame burokėliai, arbūzai, granatai, morkos, mangai, obuoliai, kriaušės. Labai stiprus burokėlių skonis, bet man tinka ir patinka.

20170709132923-55992.jpg

4 val. pertrauka tik su vandens buteliuku :) bet alkio, kaip ryte nebejaučiu. Jaučiuosi neapsunkusi, energinga, žvali, norisi kažką veikti. Kyla mintys, kad gal kasdieną reikia įsitraukti daugiau trintų kokteilių vietoje priešpiečių, pavakarių ir gal net vakarienės. 

20 val. išgeriu jau žinomo skonio kokteilį ir DIDŽIUOJUOSI SAVIMI - aš tai padariau, aš galiu ir savęs nekankinau. 

Ir išlekiu į Sel koncertą, kuris man po langais ;) Turiu jėgų, energijos, noriu linksmintis. Tiesa, likusį vakarą nepamirštu ir vandens ;)

Kitą kartą šiai programai pasirinkčiau darbo dieną, kai nėra laiko mastyti apie maistą :) arba komandiruotės dieną, kuri dažna mano darbe. Tobula būtų, kai nereikia mąstyti ką, kur sveikai užkąsti ir greitai ateitų kita diena, nes grįžti tik vakare.

Labai patiko buteliukų išvaizda, patrauklūs, net dienos metu įsipildavau paprastą vandenuką į juos.

Su žarnynu neturiu problemų, kas dieną apsilankau WC, nes mano mityba manau sveika, geriu min 2 l. vandens, mėsa nėra kasdieną įtraukta į valgiaraštį, daug salotų, vaisių ir labai mėgstame vaisinius trintus kokteilius. Bet po šio testavimo, mėginsiu trinti ir daržovių, atrasdama mums "desertinį" variantą :) Per Detox dieną net kelis kartus vykau ten, kur karalius pėsčias vaikšto ir kitą rytą nuskubėjau - manau tai įrodymas, kad organizmas šalino tai kas nereikalinga. Svarstyklių namie neturiu, nesisvėriau, negaliu palyginti rezultatų prieš ir po programos.

Jei galėčiau koreguoti šią programą, tai man norėtųsi 3 vaisinių ir tik 2 daržovių kokteilių :) Ypač būtų skanu, jei ryte pažadintų oranžinis kokteilis :) o raudoname buteliuke burokėlių skonis būtų dar švelnesnis. 

Išvada: su malonumu pakartočiau dieną su DETOX SUN 365 sulčių programa. 

Sonrisita Sonrisita 09. Jul 2017, 22:36

Gundai išmėginti 😀