Mano džiugesio pavasariai...

Mano džiugesio pavasariai...

29. Feb 2016, 22:13 Mikė Pūkuotukas Mikė Pūkuotukas

Sveiki!

Kadangi esu pavasario vaikas, tai tikriausiai todėl mane labiausiai džiugina pavasaris. Džiaugiuosi kai ilgėja dienos, darosi vis šviesiau ir šilčiau. Nuotaika iš karto pakyla, kai žvilgtelėjus už lango pamatau pražydusias snieguoles. Jaučiuosi tiesiog puikiai kaskart apsirengus lengvesnius drabužius, atrodo jog galiu skristi.

Ne tik metų laikas suteikia man džiaugsmo. Kiekvieną kartą pažvelgus į dukrytę jaučiu pavasarį. Kai ji ką nors naujo išmoksta, ką nors naujo atranda ar tiesiog nuoširdžiai vaikiškai nusijuokia.

Būna akimirkų, kai į mūsų su vyru santykius ateina pavasaris. Tada atrodo, kad iš naujo vienas kitą atrandam, iš naujo įsimylime vienas kitą. Ir tokios akimirkos pilnos džiaugsmo.

Pastaruoju metu jaučiu, kad jau kurį laiką gyvenu pavasario dvasia. Daugiau dėmesio pradėjau skirti savo išvaizdai. Kardinaliai pakeičiau šukuoseną. Daugiau laiko atrandu sau ir savo pomėgiams. Vis susigalvoju imtis kažko naujo. O praeitą savaitę pradėjau sportuoti (iki tol atrasdavau priežasčių vis atidėti). Todėl pažiūrėjusi į save dabar galiu didžiuotis, o tai suteikia labai labai daug džiaugsmo!

Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis 29. Feb 2016, 23:13

Gražūs pastebėjimai, dar gražesni pavasariai! 🌷