Maria lactation - paprastas būdas žindyvei jaustis ramiau!

Maria lactation - paprastas būdas žindyvei jaustis ramiau!

17. Oct 2015, 00:51 kodelcia kodelcia

Sakoma, kad net vienas mamos pieno lašas daro stebuklus (ypač neišnešiotukams). O man, kaip mamai, džiugu, kad šiais laikais, kai vartotojiškumas yra skatinamas visokiausiais būdais, bent jau nebeskatinama atsisakyti žindymo, neabejojama mamos pieno nauda kūdikio vystymuisi, jo imunitetui. Ne veltui, matyt, rekomenduojama mažiausiai šešis mėnesius vaikutį žindyti, kad šis augtų sveikas. O kaip padaryti, kad pienuko netrūktų? - štai daugumos žindyvių klausimas.

Pati jau penkis mėnesius maitinu savo mažylį. Pirmąjį mėnesį buvo sunkiausia – trūkdavo pieno, primaitinau mišinuku. Vėliau pieno gamyba stabilizavosi, augimo šuolio per tą laiką nepajutom, tad didesnių problemų dėl pieno stygiaus nebuvo (kol kas augam vien su MP). Tiesa, buvo dienų, kai apimdavo abejonės, ar jau nemažėja? Ar nedingsta pienas? Be viskas susitvarkydavo. Neseniai pradėjom primaitinimą, o kaip žinia, dažnai su primaitinimu gali mti ir pienuko mažėti, tad pieno gamybą skatinantys preparatai, manau, čia nepamaišys.

20151017004513-82719.jpg

Jau pusantro mėnesio vartoju Maria Lactation papildą. Iki šiol nei su pirmuoju, nei su antruoju vaikučiu nebuvau bandžius jokių papildų, skatinančių laktaciją. Tiesa, visgi pasikliaudama liaudies išmintimi geriau kmynų, pankolių arbatėles, vengiau labai mėgstamos mėtų arbatos. Pirmąjį sūnų maitinau lygiai metus, bent tiek tikiuosi maitinti ir antrąjį J Išbandyti pirmą kartą Maria Lactation kapsules gavau atsitiktinai. Patiko produkto sudėtis- bičių pienelis, stimuliuojantis laktaciją, pankolių ir kmynų (kumino sėklų) milteliai, sumažinantys pilvo pūtimą ir kiti vertingi natūralių augalų komponentai. Labiausiai žavi, kad tai natūralus produktas.

Kadangi didelių problemų dėl pieno gamybos lyg ir neturėjau, labai ryškaus skirtumo prieš ir po nepastebėjau. Bet visgi nuomonė apie Maria lactation tik teigiama.  Man ši priemonė kaip saugumo garantas – išgeriu tabletę ir jaučiuosi ramiau, kad vėliau pienuko netruks. Čia greičiau psichologinis efektas veikia – naudoju papildą, vadinasi viskas bus gerai. Ir man tai tinka ir patinka – efektas bet kokiu atveju yra, o nuo tuo tik geriau mano mažyliui. Nereikia vargti be saiko valgant riešutus, chalvą, geriant arbatėles. Su Maria lactation viskas paprasčiau. Taigi bet kokiu atveju, rekomenduočiau Maria Lactation ir kitoms žindančioms mamoms, nes jei ne fiziologiškai, tai psichologiškai šis preparatas tikrai veikia.  Neperdedu, sakau nuoširdžiai.

20151017004816-89076.jpg

              Nenusivyliau ir jau kurį laiką naudoju Maria comfort įklotėlius į liemenėlę. Minkšti, patogūs, orui pralaidūs, puikiai prilimpantys prie audinio įklotukai nesislankioja ir atlieka 100 proc. savo funkciją.

20151017005039-16014.jpg

                      Apie kremą Maria Bust Up kol kas objektyvaus atsiliepimo parašyti negaliu, nes dar reikia daugiau laiko pokyčiams pastebėti. Paties kremuko kvapas ir tekstūra priimtini, tad su malonumu ir toliau jį naudosiu.

 

Dėkoju MK ir Maria produkcijos platintojams už puikią galimybę pabandyti ir naudoti minėtus produktus, skirtus mūsimoms ir esamoms mamytėms. 

kodelcia kodelcia 17. Oct 2015, 01:00

ech, atsiprašau už gramatines klaideles ☺