Maria Lactation pranoko visus lūkesčius!

Maria Lactation pranoko visus lūkesčius!

29. Nov 2016, 13:50 LePukuota LePukuota

Ačiū MK už staigmeną! Maria Lactation atsidūrė pas mane pačiu laiku! Artėjant mažylio pusmečiui ir pradėjus primaitinti kietu maisteliu pienelio apmažėjo, nebetekėjo upės, atrodo visko apmažėjo :D O išdygus pirmiesiems dviems dantukams dar ir krimst nutinka :) 

20161129133913-73066.jpg

Maria Lactation - tai maisto papildas, augalinis kompleksas iš saldžiųjų pankolio vaisių sėklų, kmynų sėklų, vaistinių ožragių sėklų, kiaulpienių šaknų, grauželinių gudobelių lapų ir žiedų miltelių, bičių pikio ir cinko. Žindydama pirmą dukrą mėgau gerti arbatas skirtas žindančioms, o šįkart bėgau nuo bet kokio pankolių kvapo, tad šios kapsulės tikras išsigelbėjimas. Per dieną rekomenduojama suvartoti dvi kapsules užgeriant vandeniu. O poveikis -pati negalėjau patikėti! Atrodo grįžau į žindymo pradžią, kuomet reikėjo įklotėlių pertekliniam pieneliui. Sūnelis neseniai buvo stipriai susirgęs, teko nusitraukinėt pienuką, maitinti iš buteliuko ir tai nesudarė labai didelio diskomforto, nes su pientraukiu greitai pavykdavo nutraukti pienuką, ko nebeišeidavo padaryti prieš pradedant vartoti Maria Lactation. 

Mamytės, kurios susiduriat su sunkumais maitinant savo pieneliu, kai rodos, jog ima mažėti pienelio, labai rekomenduoju pabandyti šį natūralų preparatą! Ir tikėti ;)

 

Sėkmės!