„Matančios rankos" - kad vėl pasijaustum jaunas :)

„Matančios rankos" - kad vėl pasijaustum jaunas :)

23. Feb 2020, 10:15 Kristina B. Kristina B.

Mamyčių klube laimėjau individualų 60 min trukmės veido masažą, kitaip žinomą kaip Kobido. Kobido - japoniška masažo technika, skirta pagerinti ląstelių aprūpinimą krauju, tokiu būdu paskaistinant ir atjauninant veidą. Sako, kad net raukšles mažina, jei tik reguliariai atliekama. Tuo masažu kažkada buvau taip susidomėjusi, kad buvau nusipirkusi kelis seansus vien pažiūrėti koks jausmas. Tuose salonuose, kur buvau, jie neturėjo volelio kojoms, tai iš karto sakau - šiame salone turi ir tai mane labai pradžiugino. Kada po kojomis padėtas volelis, nugara visai nepavargsta.Masažas trunka visą valandą, bet man visai neprailgo. Kobido masažo esmė yra, kad masažuojamasis pirmiausia atsipalaiduotų, tai pagerina kraujotaką ir taip pasiekiamas maksimalus rezultatas. Aš nepaprastai mėgstu būti masažuojama ir šį kartą tikrai mėgavausi. Manau, net nusnaudžiau kelias minutes. Masažuojama naudojant kremus su augaliniais ekstraktais. Beje, tai veido masažas, tad natūralu, kad nuvalomas makiažas, o pabaigoje tik patepa raminančiu kremu. Dėl slydimo naudojamos riebesnės tekstūros, todėl veidas net blizga. Na, ir kokio susitikimo po tokio masažo geriau neplanuoti – šukuosena tam būna visai netinkama.

 „Matančių rankų“ salonas Vilniuje įsikūręs dvejose vietose, nutariau, kad man patogesnė lokacija Gedimino prospekte. Dirba tik darbo dienom, diena prieš sutartą laiką atsiunčia priminimo žinutę su perspėjimu, kad jei seansas atšaukiamas vėliau nei 24 iki paskirto laiko – jis laikomas įvykusiu. Turbūt reiktų suprasti, kad kuponas skaitytųsi panaudotas. Na, bet to neprireikė, sugebėjau suplanuoti savo laiką taip, kad nereiktų nieko atšaukti. Salonas jaukus, sutvarkytas, siūlo arbatos, vandens, kabinos labai dailiai dekoruotos. Tokio masažo kaina pagal internete skelbiamus įkainius – 49 eurai, perkant abonementą būtų pigiau. Man labai patiko, kad masažistė tikrai pasistengė kad pirmiausia atsipalaiduočiau, išmasažavo ypač įtampą patiriančius taškus pečių zonoje, skyrė dėmesio dekoltė sričiai. Kobido atliekamas specifiniais vibraciją sukeliančiais judesiais, tai man pasirodė kad taip ir pajutau kaip skruostai sušoko į savo vietas :D  Laikas tiesiog praskriejo, atsikėliau švytinčiu veidu ir skaisčia oda. Na bent jau man pačiai taip atrodė.

„Matančios rankos“ tikrai spinduliuoja profesionalumą, drąsiai rekomenduoju jų Kobido masažą, o pati dabar gundausi stresą ir įtampą nuimančiu.  Ačiū MK ir „Matančioms rankoms“ už nerealią dovaną!!!

Agniux Agniux 28. Aug 2023, 23:59

Teko ir man išbandyti. Neapsigavau – aplinka buvo tikrai jauki. Masažistė, pasitiko mane su šypsena ir pasiūlė arbatos.

Naudojamos technikos tikrai atpalaidavo. Jaučiau, kaip visi darbai ir dienos nuovargis bei įtampa tiesiog tirpsta. Po procedūros buvau visa švytinti.

Kadangi pasiskundžiau dėl nugaros skausmo, dar iki dabar dėkoju masažistei už tai, kad supažindino mane su akupresūros kilimėliu iš https://tobulasveikata.lt, labai padėjo

Patirtis 10/10