MEILĖS-KALBOS

MEILĖS-KALBOS

02. Dec 2015, 15:40  ♡saldžioji braškytė♡ ♡saldžioji braškytė♡

Šeima – visada didelis ir kruopštus darbas, visų pirma su savimi pačiu. Laiminga šeima – tai nėra priedas prie didelės ir aistringos meilės. Šeimą privaloma kurti – visomis prasmėmis. Ir to reikia mokytis.Jei norime, kad vaikai gerbtų mus, verta nuo pat gimimo... juos pačius gerbti.

Vaikai - tai gyvi laiškai, siunčiami į ateitį, kurios mes nematysime. Vaikas visada gali išmokyti suaugusį trijų dalykų: džiaugtis be jokios priežasties, visuomet būti kuo nors užsiėmusiu ir iš visų jėgų reikalauti to, ko trokšti.

Vaikas visada gali išmokyti suaugusį trijų dalykų: džiaugtis be jokios priežasties, visuomet būti kuo nors užsiėmusiu ir iš visų jėgų reikalauti to, ko trokšti. 

Mes auginame ir norime išauginti gerą,dorų vaiką.Kolkas-Jis labai traputis kūdikėlis,bet jis jau mums atsiliepia aaa,guuu...Išgirdtame ir mam...Suspaudžia širdelę iki ašarų..Nes tai labai miela... Kiekvienas naujagymis ira pats ryškiausias įrodymas,kad Dievas dar nenusivylė žmogumi,kūdikis-tai meilė,tapusi matoma...Kūdikiams tiesiog nieko nereikia daryti,kad jie taptų tobulais,jie jau ira tobuli ir elgiasi taip,lyg tai žinotų.Jie pilni meilės...

Vyras Mane vadina labai graziai,kartais paprastai,bet labai laukiamai,kai ištaria mažute-Man iškart suvirpa širdelė...Tada aš sakau:

-Aš nebe mažutė jau... Jis:

-Taigi nebemažutė,bet man esi mažutė mylimiausia... <3. Ehh...Pagalvoju visgi Man faina.. Dažnai girdžiu iš kito galo name rėkia:

-Ei gražuole!... Ir vėlgi man taip patinka,kad vėl suvirpa širdelė...

O kitąsyk tiesiog ateina ir sako prisėskim,apsikabinkim ir patylėkim...Juk daugiau ir nieko nereikia,ir nieko netrūksta..Sako pažiūrėkim į savo angeliuką...Jis mums labai gražiai šypsosi... :) Taip..Jis tikrai visaką..Mes jį mylim,o Jis atsidėkoja mums savo neįkainuojma šypsenyte...Ačiū Tau angeliuk,Mes tariame.:)

Na o aš savo vyra kažkaip vadinu vardu,anksčiau dar išeidavo pasakyti mažiuk,zuikuti,na o dabar uženka:''Aš Tave Myliu'',o jaigu kas pasikeis,aš pasakysiu ir Jis tą jau žino senai. :)

Kiekvieną rytą gimstame iš naujo. Ką veiksime šiandien yra tai, kas svarbiausia.!!!

<3 <3 <3