Mėsos suktinis

Mėsos suktinis

29. Nov 2012, 00:00

Greita, skanu ir sotu! Šiuo patiekalu galite pavaišinti ir svečią, ir patiekti ant švenčių stalo.

 

Reikės:

Morkos,

Svogūno

Česnako

Mėgstamų grybų

Džiovintų slyvų

Sojos padažas, čili padažas, aliejus

Druska, pipirai

Šviežio baziliko lapeliai

Mėsa

Šaldyta tešla.

 

Gaminimas:

 

Supjaustome morkas ir svogūnus, apkepiname keptuvėje.

{smallpic:1}

 

Apkepiname mėgstamus grybus.

{smallpic:2}

 

Supjaustome džiovintas slyvas ir česnakus. Sudedame į bendrą dubenį ir sumaišome su apkepintomis morkomis, svogūnais ir grybais.

{smallpic:3}

 

Iš sojos padažo, čili padažo ir aliejaus padarome padažą

{smallpic:4}

 

Su šiuo padažu į plakiklį kartu sudedame šviežio baziliko lapelius, druskos ir pipirų

{smallpic:5}

 

Užpilame ant mūsų paruoštos masės

{smallpic:6}

 

Išmaišome

{smallpic:7}

 

Imame mėgstamą mėsą, ją išmušame

{smallpic:8}

 

Į ją sudedame mūsų paruoštą įdarą

{smallpic:9}

 

Imame šaldytą tešlą ir ją iškočiojame štai tokiu būdu

{smallpic:10}

 

Tešla apvyniojame du mėsos gabalus ir šauname į 180 laipsnių karštumo orkaitę 45 minutėms. Kepimo laikas priklauso nuo mėsos. 

{smallpic:11}

 

Štai jau iškepė.

{smallpic:12}

 

Mmm...skanaus!

{smallpic:13}

šaltinis: Maminklub.lv

29. Nov 2012, 08:25

kažkodėl man atrodo, kad po tiek kepimo, tešla perkeptų o mėsa nedakeptų, bet šiaip gundančiai atrodo