Mėsytė, marinuota obuolių sultyse

Mėsytė, marinuota obuolių sultyse

06. Aug 2017, 13:08 Gintarep Gintarep

Reikės:

mėsytės pusės kilogramo, kurią supjaustome tokiais gabaliukais, lyg keptume karbonadą

litro obuolių sulčių, arba tarkuotos "košytės"

druskos

pipirų

viską sudedame į puodą ir paliekame nakčiai

nusiskinu stiebelius: krapų, brokolio žolytės stiebelius (nuskabau žiedeliusir lapukus,  juos naudoju salotoms, česnako stiebą (be žiedyno, jį naudoju salotoms), petražolės žolės  stiebą ir surišu į pundelį, kad vėliau man lengvai išsiimtų ir galėčiau išmesti.

Verdu apie pusvalandį (kai matau, kad jau išvirė) ištraukiu iš puodo ir galima jau valgyti su prieš tai aprašytomis salotomis ir bulvytėmis.

20170806130811-62760.jpg