Miesto mamos blogas: su Naujaisiais metais!

Miesto mamos blogas: su Naujaisiais metais!

09. Jan 2015, 16:13

Sakoma, kad patys trumpiausi metai yra Naujieji Metai, tik nespėjai sumirksėti, o jie ir pasensta iškart po to, kai po miestų gatves prasieina Trys Karaliai... Aš gi linkusi šią akimirką tikėti tais, kurie sako, kad Su Naujaisiais Metais sveikinti ir sveikintis galima iki pat birželio pirmosios, o paskui iškart galima džiaugtis ir artėjančiais. Taigi sekant šia logika – Su Naujaisiais Metais visas! Linkiu, kad ta atėjusi Ožka nesispyriotų nešdama gerus dalykus, o visas blogybes ir ydas jau įtariu spėjo ragais sunešioti, tad beliko tik į šiltą vilnonį pledą susisukti ir jaukiai nugyventi dar vienus metus :)

Juokas juokais, tačiau šitas mano uždelstas sveikinimas turi ir dar vieną pasiteisinimą, beveik mėnesį gyvenau be interneto... Gruodžio pabaiga buvo supakuota į dėžes, o sausis skirtas tų dėžių išpakavimui naujuose namuose, taigi sveikinu ir save šiuos metus pradėjusi naujuose namuose – gerokai erdvesniuose, šviesesniuose ir svarbiausia tokiuose, kuriuose kiekvienas šeimos narys turės savo kampą. Nežinau, kai Jums, bet man mano asmeninė erdvė, į kurią kartais net vaikas galėtų nelįsti itin svarbi, o po kelerių metų mano Kruopa drąsiai savo draugus galės kviesti į savo „palocius“, kur tik jos žaislai, tik jos lova, tik jos pieštukais nurašinėtas, dažais išterliotas ir plastilinu nulipdytas stovės stalas. 

Bet tai įvyks tik po kokiu 2-3 metų, o kol kas juk galime sudaryti 2015 metų planą ir tikslus:

  1. Labai tikiuosi jau artimiausiu metu, maniškė susiras taip intensyviai pastarąsias savaites ieškomus dantis. Na bent jau kelis pirmuosius :)
  2. Su dantukų išdygimu laukia ir obuolių bei sausainių pagraužimas.
  3. Planuojam per artimiausius 6 mėnesius tikrai pradėti vaikščioti, tiesa iki tol tvirtai atsisėsti. Nors jei stebėti jos pastangas atsisėsti, tai drįstu teigti, kad pirma ji pradės vaikščioti nei sės su mumis prie bendro pietų stalo...
  4. Labai laukiu, kada tą jos iš tėčio nugvelbtą ryžą pūką galėsiu supinti bent į vieną kaspinu papuoštą kasytę.
  5. Dar tikimės išbandyti tuos maudymosi kostiumėlius ir pripučiamus ratus, kuriuos Kalėdų Senelis atnešė... Roges tikrai žiemai turbūt ruoš jis vasarą. 
  6. Garsiai atšvęsime pirmąjį gimtadienį, kuriame išsipildys Karlsono, kuris gyvena ant stogo, svajonė – žvakučių ir tortų kiekis bus identiškas.
  7. Ir dar būtinai bent kelioms savaitėms išjungsime internetą, nes kaip pastarojo meto praktika parodė – pasaulis be jo nesugriuvo, o laiko žaidimams gerokai daugiau atsirado. 
  8. Man gi asmeniškai nieko nereikia – aš visko turiu su kaupu! Nors… Gal būtų visai nieko tapti „-10 kg mamyte“. 

Planą turbūt teks patobulinti, papildant naujais punktais, po kelių mėnesių, bet juk aš turiu beveik visas 365 dienas, o rezultatus aptarsime po metų. Atsižvelgiant į tai, kaip greitai prabėgo šitas pusmetis kartu su Barbora, tai ilgai neužtruks.

Naujus metus planuojanti Miesto mama

Liucyte Liucyte 09. Jan 2015, 22:59

Su Naujaisiais! 😀 Spartaus planų pildymo(si)!

09. Jan 2015, 20:28

👍