MIKĖS BLOGAS: Susipažinkime:)

MIKĖS BLOGAS: Susipažinkime:)

11. Jan 2016, 22:05 Mikė Pūkuotukas Mikė Pūkuotukas

Sveiki!

Štai ir išsipildė mano noras prisijungti prie Mamyčių klubo blogerių. Todėl pirmiausia labai norėčiau padėkoti už suteiktą man galimybę rašyti savo blogą ir juo dalintis su kitomis mamomis.

O dabar susipažinkime. Esu Laura, auginu 1m. 4mėn, dukrytę. Visada domėjausi rankdarbiais ir vis sugalvodavau kažką naują pasigaminti papuošti namams, dovanoms ar tiesiog ką nors mielo sau. Daug laiko skirdavau dideliems darbas, kuriems reikia kantrybės, ypač buvau pamėgusi siuvinėjimą kryželiu. Kai laukiausi įsivaizdavau, kad būdama namuose su vaikeliu turėsiu labai daug laiko ir įgyvendinsiu seniai kurtus planus (nerta staltiesė, skiautinių patalynės komplektai ir t.t.). Žinoma kaip ir buvo galima numanyti, tiek laiko mama neturi... Pirmas ir paskutinis mano darbelis gimus princesei - išsiuvinėtas metrikas.

Dabar dukrytė jau paaugo, pastebiu, kad nemažai namų ruošos darbų nuveikiame kartu, todėl pietų miegelio metu ir vakarais atsirado laisvo laiko ir saviems pomėgiams. Tiesa, grandijozinių planų išmokau nekurti. Dabar laukia, kol bus pasiūtas, meškutis. Spintoje jau nekantrauja medžiagytė, kuri nori tapti dekoratyvinių pagalvėlių užvalkalais. Ir dar kitos mano mintys, kurios nereikalaus begalo daug laiko ir kantrybės. Štai apie tokius rankdarbius ir bus mano blogas. Bandysiu papasakoti kaip vieną ar kitą pasigaminti pačiai. Daug ką darysiu pirmą kartą, todėl mokisiuos ir aš. Ir pažadu, kad labai labai stengsiuos jūsų nenuvilti:)

Iki pasimatymo!

Mikė Pūkuotukas Mikė Pūkuotukas 12. Jan 2016, 12:26

Labai ačiū visoms už palaikymą🌷

Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt 12. Jan 2016, 11:15

Sveika prisijungusi, lauksime visų pamokų!

Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis 12. Jan 2016, 09:20

Šaunus blogas, bus įdomu paskaityti 😀 Sėkmės 🌷

Gintarep Gintarep 12. Jan 2016, 07:32

👍🌷

ODISEJAaa ODISEJAaa 12. Jan 2016, 07:23

👍😀🌷

jaldija jaldija 11. Jan 2016, 23:08

Puiku, bus tikrai įdomu skaityti jūsų blogus 👍