MK metų moters pirmosios užduoties laimėtoja

MK metų moters pirmosios užduoties laimėtoja

23. Feb 2015, 13:20 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Nepakartojama! Tik taip galima apibūdinti MK metų moters rinkimų dalyvių pasisakymus. 

Pirmoji užduotis - "Valanda tik sau", daugeliui buvo ir galvos skausmas, ir malonumas viename. Bet pasisakymų originalumas, išsamumas, širdies atvėrimai ir pačios pačiausios mintys stebino skaitant KIEKVIENĄ blogą. 

Keletas jūsų auksinių sakinių:

Florytė: "Visos kliūtys nugalimos, tik niekada nereikia įžeisti savo svajonės, pagalvojant, kad tai nebepasiekiama, nerealu."

Agnija: "Nepamirškim savęs, būkim gražesnės, pailsėjusios, sveikai atrodančios ir visa šeima bus laimingesnė matydama, kad mama jaučiasi gerai"

Krisliukas: "Man reikia pabūti tik su savimi, su savo mintimis. Man to reikia kaip oro! Radau tokią nuostabią mintį: „Kodėl žmonės paprastai vengia vienatvės? Todėl, kad retas kuris, būdamas pats su savimi, džiaugiasi malonia draugija. (K.Dosi)“"

Miesto mama: "Tą akimirką aš taip džiaugiuosi iš atsigavusios MOTERS tapdama tiesiog laiminga MAMA."

Izide Zetta: "Didžiuojuosi kiekviena diena, per kurią įrodau meilę ne tik artimui, bet ir sau. "

Mutter: "Mano devizas: laiko niekada netrūksta, trūksta tik noro!"

Vinga: "Smagu turėti laiko SAU. Nesvarbu ar tas laikas praleistas relaksuojant vonioje, ar kosmetologės kabinete ar su brangiausia drauge prie vyno (alaus, kavos) taurės, svarbu, kad tau būtų GERA.. Gera sielai ir kūnui.."

Gintarep: "Nieko neįvyko blogo per tą valandą, kuomet aš buvau atsistadydinusi iš mamos, žmonos pareigų, bet sugrįžau kupina laimės, meilės..."

Irmantaite: " atgaivinom susitarimą, jog kartą į savaitę vienas vakaras priklausys tik man :)"

Lina_baj: "Nerealu, jei atvirai neatsimenu, kada gulėjau vonioje paskutinį kartą. Gulėjau šįkart be jokių minčių ir ilsėjau... Nerealu... Ir galvojau, jei ne šis konkursas, tikriausiai dar negreit būčiau tai padariusi... "

Pypse: "Laiko sau aš neieškau. Aš jį turiu. Galiu atsiriboti nuo klegesio ir neuždarius durų."

Welcike: "Net akys žiba, kai matai save naujuose rūbuose :) Pasižadu pasistengti bent užmesti akį į savo skyrių, kad ir vyrui ir dukrai smagiau su manim gražia būtų vaikščioti :D"

Wega: "Mielosios prisiminkite ne tik save, bet ir esančius šalia. Mes net nesusimąstom kokios  esame reikalingos ne tik savo mažiausiems bet ir savo ,, didžiausiems vaikams‘‘ – savo vyrams. Lepinkinkite save, laimingame kūne, laimingas žmogus "

Dar kartą norime paminėti konkurso rėmėjus ir jų įsteigtus prizus

Didysis prizas, kurį įteiksime kovo 9 dieną vienai, atlikusiai VISAS užduotis - dieninis odą skaistinantis veido kremas "La Mav" iš ekologiškos kosmetikos namų "BioEco" (www.bioeco.lt)! 

20150213102020-29670.jpg 

La Mav (www.lamav.lt) - tai pirmosios pasaulyje visiškai sertifikuotos ekologiškos veido odos priežiūros priemonės, kovojančios su senėjimu. Prabangus odą skaistinantis dieninis kremas mažina pigmentaciją ir spalvos kitimą. Saldymedžio šaknis ir rūgštynių ekstraktas intensyviai balina odą bei suteikia jai glotnią ir sveiką išvaizdą.

BioEco“ ekologiškos kosmetikos namai, įsikūrę Klaipėdos senamiestyje, atveria savo duris visiems, kas domisi sveiku gyvenimo būdu, sąmoningai renkasi ir atsirenka produktus savo kūnui ir sielai. Mes esame giliai įsitikinę, kad Jūs galite atrodyti ir jaustis puikiai, naudodami tik natūralios kosmetikos produktus. Siūlome kruopščiai atrinktas natūralias, sertifikuotas kūno priežiūros priemones, kurios atkeliauja iš įvairių pasaulio vietų su savo autentiškais kvapais, išskirtiniu poveikiu ir misija.

Savaitės prizai - "Laukės fabrikėlio" papuošalai!

20150213115228-95068.jpg

Rankų darbo papuošalai - mylintiems gyvenimą. Juos rasite  www.facebook.com/Laukesfabrikelis ir fabrikelis.blogspot.com. Savaitės laimėtojoms įteiksime po vieną papuošalą - apyrankę su paukštuku, apyrankę su laumės žirgeliu ir pakabutį su laumės žirgeliu. 

Šiandien, redakcijos sprendimu, savaitės moterimi skelbiame ir "Laukės fabrikėlio" apyrankė su paukštuku keliauja... 

MUTTER! 

Sveikiname!

23. Feb 2015, 19:37

Pirma, antrinu Evelinai, tikrai pavykęs konkursas. Kartokite jį kasmet! 😀
Antra, ačiū!!! Papuošaliukas labai gražus 😀
Trečia, ir džiaugiuosi, ir liūdžiu... Ne tik kad sumažinau savo šansus laimėt pagrindinį prizą, bet turbūt ir gobšuolei būti negražu 😀

P.S. Jau taip seniai buvau gavusi siuntinuką iš MK, kad tai bus atskira šventė namuose 😀

jaldija jaldija 23. Feb 2015, 16:25

🌷🌷🌷

lina_baj lina_baj 23. Feb 2015, 14:19

Sveikinimai! 🌷

pypse pypse 23. Feb 2015, 14:09

konkursas akivaizdžiai pasisekęs😀

Krisliukas Krisliukas 23. Feb 2015, 13:53

Sveikinimai 🌷 😉

floryte floryte 23. Feb 2015, 13:49

Valio Mutter ! Aš irgi paskyriau jai savo simpatijas🌷😀

Liucyte Liucyte 23. Feb 2015, 13:49

Sveikinimai MUTTER, vienai iš mano favoričių! 😀

pypse pypse 23. Feb 2015, 13:46

🌷

23. Feb 2015, 13:36

Wohooo!!! Sveikinimai bendramintei! 🌷🌷