MK metų moters rinkimai - antra užduotis+stilistės patarimas

MK metų moters rinkimai - antra užduotis+stilistės patarimas

23. Feb 2015, 14:10 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Jau tradiciniu tapę MK Metų moters rinkimai įsibėgėja! Ką tik apdovanojome pirmosios savaitės laimėtoją, o dabar skelbiame antrąją užduotį. Nespėjai sudalyvauti pirmoje užduotyje? Ne bėda - prisijunk dabar. MK Metų moterį paskelbsime kovo 9 dieną!

PRIZAI

Didysis prizas - dieninis odą skaistinantis veido kremas "La Mav" iš ekologiškos kosmetikos namų "BioEco" (www.bioeco.lt)! 

20150213102020-29670.jpg 

La Mav (www.lamav.lt) - tai pirmosios pasaulyje visiškai sertifikuotos ekologiškos veido odos priežiūros priemonės, kovojančios su senėjimu. Prabangus odą skaistinantis dieninis kremas mažina pigmentaciją ir spalvos kitimą. Saldymedžio šaknis ir rūgštynių ekstraktas intensyviai balina odą bei suteikia jai glotnią ir sveiką išvaizdą.

BioEco“ ekologiškos kosmetikos namai, įsikūrę Klaipėdos senamiestyje, atveria savo duris visiems, kas domisi sveiku gyvenimo būdu, sąmoningai renkasi ir atsirenka produktus savo kūnui ir sielai. Mes esame giliai įsitikinę, kad Jūs galite atrodyti ir jaustis puikiai, naudodami tik natūralios kosmetikos produktus. Siūlome kruopščiai atrinktas natūralias, sertifikuotas kūno priežiūros priemones, kurios atkeliauja iš įvairių pasaulio vietų su savo autentiškais kvapais, išskirtiniu poveikiu ir misija.

Savaitės prizai - "Laukės fabrikėlio" papuošalai!

20150213115228-95068.jpg

Rankų darbo papuošalai - mylintiems gyvenimą. Juos rasite  www.facebook.com/Laukesfabrikelis ir fabrikelis.blogspot.com. Savaitės laimėtojoms įteiksime po vieną papuošalą - apyrankę su paukštuku, apyrankę su laumės žirgeliu ir pakabutį su laumės žirgeliu. 

ANTROSIOS SAVAITĖS UŽDUOTIS

Šįkart, artėjant pavasariui kviečiame jus susitvarkyti savo spintą! Nejuokaujame, užduotis tikrai nelengva, bet garantuojame - labai naudinga.

O tam, kad būtų aiškiau, kaip tai padaryti, dalinamės stilistės Agnės Jagelavičiūtės iš Stiliusos (www.stiliusos.lt) patarimu:

20150222225110-14406.jpg

"Pradėkite paprastai. Pirmiausia susitvarkykite spintą. Žinau, nepatikėsite, bet, neturint ką apsirengti, tai pirmas dalykas, kurį privalote padaryti. Per galybę skudurų nesimato tikrų perliukų, todėl būkite negailestinga. Jei daiktas per mažas – ATIA, gana save įtikinėti, kad sublogsite. Jei drabužio nedėvėjote porą metų – VISO GERO, nes jo jums neprireiks.
Tuomet suformuokite bei išgryninkite savo stilių. Vartydamos madų žurnalus, internete, susiraskite savo STILIAUS IKONŲ, moterų, kurių apsirengimo stilius jums artimiausias.

Šiukštu, nesekite iš Rusijos provincijos atėjusia ir mūsų provincijoje bei poppasaulyje kerojančia PORNOELEGANCIJA, kaip taikliai tai pavadino rašytojas sociologas Artūras Tereškinas. Tokia mada egzistuoja tik kraštuose, kur nėra šiuolaikinių informavimo priemonių, o stilinguose madų žurnaluose to nerasi.
Sugalvojus, kokio stiliaus norėtųsi, laikas nuspręsti, kurios parduotuvės tinkamiausios. Taip, teisingai išgirdote. Jau gana slankioti po dešimtis parduotuvių be konkretaus tikslo. Juk yra kelios, kurių drabužiai jums tinka labiau nei kitų? Taip yra todėl, kad drabužius siuvančios kompanijos savo etalonu (žmogumi, pagal kurio formas siuvama kolekcija ir dauginamos dydžių proporcijos) pasirenka skirtingus žmones, ir tokios subtilybės, kaip liemens ir klubų santykis, rankų ilgis, lemia visų kompanijos parduodamų drabužių formas.
Tad prekybos centre išsirinkite kelias labiausiai patinkančias ir jūsų stiliui artimiausias parduotuves. Būtent jose formuokite savo garderobą. Pirkite nedaug, bet tiktai tai, kas jums idealiai tinka. Neikite į kompromisus ir turėkite tvirtą stuburą. Jei trūksta patirties, visada galite kreiptis į savo stilistą. Juk jį turit."

O kai tai padarysite:

- Parašykite blogą, kaip sekėsi tai daryti, ką teko išmesti, kuo norėtumėte papildyti, koks yra jūsų stilius, kaip jį norėtumėte pakeisti;

- Pridėkite nuotraukų/ą - kaip spintą atrodė prieš tai, ką išmetėte (atidavėte), kaip atrodo susitvarkius;

- Įkelk blogą į www.mamyciuklubas.lt

- Pasirink "įkelti straipsnį", rubrika "Moterų klubas", žymos - "Konkursas" ir "MK-metų-moteris"

- Išsaugok ir straipsnis netrukus pasirodys MK portale.

- Blogų laukiame iki pirmadienio ryto. 

Kovo 2 dieną rinksime savaitės laimėtoją ir paskelbsime trečią užduotį. Primename, kad MK metų moterimi gali tapti tik ta, kuri atliks visas užduotis!

Gintarep Gintarep 23. Feb 2015, 22:49

O lia lia ... tustuma...net nzn nuo ko pradeti 🤣🤣🤣🤣🤣... nors dar savaite turiu 😃

Krisliukas Krisliukas 23. Feb 2015, 15:42

baisesnės užduoties turbūt nebesugalvojot 😃

lina_baj lina_baj 23. Feb 2015, 14:42

Bus vėlgi puiki proga - šįkart pravalyti spintą 😀 Šaunūs konkursai 👍

23. Feb 2015, 14:28

Ojei.. pati baisiausia užduotis 😃 Aš visada NETURIU KĄ APSIRENGT 😃