MK susitikimas - kviečiame į vaikų sporto šventę!

MK susitikimas - kviečiame į vaikų sporto šventę!

06. May 2014, 10:35 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Sporto šventė šeimoms? Taip! "Vaikų sportas" kartu su Mamyčių klubu kviečia tėvelius ir jų ikimokyklinio amžiaus vaikus į sporto šventę Vingio parke prie estrados gegužės 18 dieną, sekmadienį.

PROGRAMA:

11:00-11:30 val. – užsiėmimai 3–4 m. vaikams. 

11:30-12:00 val. – užsiėmimai 4–6 m. vaikams. 

Profesionalios sporto treniruotės mažiesiems, tik labai smagiai ir žaismingai. Užsiėmimai vyks grupėmis. BET!  Vieną amžiaus grupę sudaro  tik 10 vaikų. Drąsesni, pirmesni ir smalsesni bus registruojami į grupes sportuoti su treneriu, o kiti – kartu su tėveliais – į palaikymo komandą! 

Nuo 12 val. – smalsumo puota! Kas norės pačiupinėti sporto priemones arba trenerį, išbandyti pratimus ir linksmai praleisti laiką kartu su šeima ir kitais vaikais, verta pasižymėti kalendoriuje gegužės 18 d.! 

Mes, Vaikų sportas, sakome: „Smalsus laimi“: kas tyrinėja, bando, gyvena aktyvų gyvenimo būdą, laimi ne tik atradimus, bet ir sėkmingesnę ateitį.  

REGISTRACIJA ČIA>>

Dar kartelį:

Kur? Vingio parke, susitikimo vieta prie estrados.

20140506103542-62358.jpg

Kada? Gegužės 18 d. (sekmadienį) 11 val.

Kas kviečia? Vaikų sportas ir Mamyčių klubas.

Kiek kainuos? Šiek tiek energijos, ryžto,  aktyvumo, o visus sportinius užsiėmimus ir gerą nuotaiką dovanosime NEMOKAMAI!

Užsiregistravusių vaikučių tėveliai sutinka, kad nuotraukos su vaikučiais, dalyvaujančiais veikloje, bus naudojamos "Vaikų sportas" ir "Mamyčių klubas" erdvėse.

Daugiau informacijos: www.vaikusportas.lt,  www.facebook.com/vaikusportas.

Jeigu pliaus lietus ar pūs šiaurės vėjai - susitikimą atšauksime.