MOKINUKŲ KASDIENYBĖ. Naujasis šeimos narys...

MOKINUKŲ KASDIENYBĖ. Naujasis šeimos narys...

25. Jan 2017, 20:13 jaldija jaldija

Pati didžiausia naujiena mokinuko kasdienybėje - naujas šeimos narys. Tai škotų nulėpausių veislės katinukas Teris.
Aš ir pati lig šiol  netikiu, kad vis tik mes įsigijome katinėlį. Kad mes ryžomės tam, ir svarbiausia, kad mūsų tėvelis pakeitė nusistatymą.
Katinėlis - sena Airido svajonė. Ir kaip jis pats sako , niekada negalvojo, kad ši svajonė  gali išsipildyti. Bet svajonės pildosi, reikia tik neprarasti vilties.
Šios veislės katinukai sužavėjo vaikus savo išvaizda, tos nulėpusios ausytės, pasak vaikų,  gyvūnėlio veidelį padaro itin meiliu ir patraukliu. Ir kartą pamatę nusprendė, kad mums reikia būtent šios veislės katinėlio.
Pagal aprašymus tai itin ramūs, gero charakterio, lengvai prisitaikantys prie žmonių augintiniai, dažniausiai pasirenkantys vieną šeimos narį, kaip numylėtinį.  Koks yra mūsiškis, sunku pasakyti, nes mūsų namuose jis dar tik antra savaitė.Numylėtinius turi du: Airidą, gal dėl to, kad vaikas,  ir tėtį.
20170125200341-98365.jpg

Visada juokėmės, kad katinėlis numylėtiniu pasirinks tėtį ( nors šis nepritarė augintinio įsigijimo idėjai), tai taip ir įvyko. Bet linksmiausia, kad tėvelis neatsispyrė augintinio žavesiui, ir labai labai jį myli.
20170125200245-45886.jpg 
Ne veltui sakoma, kad katės pašalina įtampą ir stresą. Mūsų namuose dabar tokia pakylėta nuotaika, visi vaikštome išsišiepę lig ausų. Nes negalime be šypsenų žiūrėti į mažylį Terį. Rankos taip ir tiesiasi link jo. Kiek nuotraukų pridaryta...Fotografuojame ir filmuojame kaip vaiką :-) Ir vienas kitam tuoj pat siunčiame jei ką nors linksmo užfiksavome...
20170125200306-63220.jpg 
Nors nemėgsta būti nešiojamas, ant rankų mėgsta būti, arba ant kelių susirango ir miega. Jei ne ant kelių tai šalia įsitaiso.
Ir dar, kaip ir visi mažyliai, mėgsta žaisi. O mes apsalame iš malonumo su juo bežaizdami :-) 
Žodžiu mokinuko kasdienybėje dabar daug daug džiugių akimirkų. 
O kai laimingi vaikai, laimingi ir tėvai. 

kodelcia kodelcia 27. Jan 2017, 01:10

Kaip smagu! Dievinu katinus 😍 O jūsiškis tikras gražuolis!

Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis 26. Jan 2017, 12:22

Super!!! Koks fainuolis 😀 Labai gera turėti katiną namie, aš nuo pat vaikystės su katinais užaugus, tai neįsivaizduoju kaip galima kitaip 😀 Smagių ir šiltų akimirkų kartu! 😀

floryte floryte 26. Jan 2017, 09:20

Sveikinimai kuo didžiausi! Suprantu, kokia nenusakoma laimė dabar tvyro Jūsų šeimoje...Ir išties neįtikėtina, kad tiek laimės ir džiaugsmo gali suteikti mažas gyvūnėlis. Grožių grožis! Gyvūnų terapija išties daug duoda. Net tada, kai norime vaikus atitraukti nuo priklausomybės kompiuteriui, gyvūno įsigijimas gali būti puikus būdas išgydyti tą priklausomybę (čia ne apie Jūsų vaiką, bet apie daugelį kitų). Dabar Airidas turės pagalbininką darbelių darymui😉

Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt 25. Jan 2017, 22:43

Aaaaa. koks grožis. Mano mama norėjo nulėpausio, bet įsigijo tą be uodegos 😃 Bet tokio mielumo... ir aš noriu 😃

Vytulka Vytulka 25. Jan 2017, 21:11

Labai gražus, ksilis nuostabaus grožio 😀

Gintarep Gintarep 25. Jan 2017, 21:04

Sveikiname, sveikiname 👍 Jūsų aprašymus turėsiu slėpti nuo vaiko, nes jis norės DAR ir tokio....deja, ir aš noriu TOKIO 😀 Sėkmytės 🌷🌷🌷

Loreta_K Loreta_K 25. Jan 2017, 20:24

Sveikinam sveikinam sveikinam! 😉 labai gražus katinėlis 😉 man škotų nulėpausiai vieni gražiausių ir mieliausių 😉😍