Möllers žuvų taukai mūsų šeimai patys tinkamiausi!

Möllers žuvų taukai mūsų šeimai patys tinkamiausi!

01. Oct 2016, 13:57 Loreta_K Loreta_K

Sveiki,

Šią savaitę iš Mamyčių klubo gavome skystus natūralaus skonio Möllers žuvų taukus. (Kadangi mes su vyresnėliu kartu patogiai įsitaisę ant sofos skaitinėjame kitų mamyčių blog'us Mamyčių klube, tai Gediminas pamatęs kaip skaniai vaikučiai ragauja Möllers  kramtomasias žuvų taukų žuveles, užsiminė, kad labai norėtų paragauti ir jis, tad vaistinėje nupirkome jam šių žuvelių. Tai gi apžvelgsime abu produktus ir išsakysime savo nuomonę.

1. Pakuotė: Skysti natūralaus skonio žuvų taukai Möllers supilti į tikrai gražų ir akį patraukiantį stiklinį žalios spalvos buteliuką, kurį lengvą atsukti ir užsukti, patogu jį laikyti rankoje ir įpilti į šaukštelį žuvų taukų. Man iš vaikystės yra atsiminimas, kad žuvų taukai turi būti žaliame buteliuke, kitokiame aš jų neįsivaizduoju, beje vaikystėje buvau iš tų vaikų, kurie žuvų taukus geria labai noriai. Möllers kramtomųjų žuvelių pakuotė labai graži ir žaisminga su simpatiška žuvele, tikrai patraukianti vaikų dėmesį, nes vaistinėje ieškojome jų abu ir sūnus pirmas jas pamatė ir iš karto griebė, nes buvo likusi vos viena pakuotė! Šių kramtomųjų žuvelių pakuotė yra labai patogi, kaip ir minėjo kita mamytė, jas labai patogu pasiimti į kelionę, nes lengvai galima atsiplėšti tiek kiek reikia! 

20161001132414-19501.jpg

2. Kvapas ir skonis: Skysti natūralaus skonio žuvų taukai Möllers turi tikrai labai silpną, vos užuodžiamą žuvies kvapą, bet jis mano šešiamečiui ir nepatiko, tikriausiai dėl to, kad jau yra įpratęs prie apelsinų ar citrinų kvapo žuvų taukų. Mums su 1 m. 10 mėn. Augustinu tas kvapas visai netrukdo, šiuos žuvų taukus geriame labai noriai. Iki šiol mažylis jokių žuvų taukų nebuvo ragavęs, jam jie pirmieji, kadangi geria jau keletą dienų pamatęs buteliuką atpažįsta ir pats atbėga, lengvai nuryja ir nesirauko juos gerdamas, o ir atrodo norėtų vieno kito šaukštelio dar. (Tiesa, manau reikėtų paminėti, kad jis iš tų vaikučių, kurie labai noriai valgo žuvį, ypač lašišą, bei yra didelis silkės mėgėjas).

20161001132615-53096.jpg

Kramtomosios Möllers apelsinų - citrinų skonio žuvų taukų žuvelės mano vyresnėliui labai patiko, nes jos neturi jokio žuvies kvapo, nors esame ištikimi Möllers žuvų taukų vartotojai, bet mums jos naujiena, gal tiesiog, kad pamėgę Möllers žuvų taukus su skoniu, kito produkto ir neieškojome. Paragavau žuvelių ir aš, man jos taip pat labai skanios! Gediminas jas labai noriai geria du kartus per dieną, ryte po pusryčių ir vakare po vakarienės. Vieną paragavo ir sėkmingai sukramtė ir mažasis, iš jo akių buvo galima suprasti, kad tikrai labai skanu, tad iškilo klausimas, kodėl jos skirtos vaikams nuo trijų metų amžiaus, gal dėl pavojaus užspringti ? Vaistinėje atsakyti į mūsų klausimą mums negalėjo.

20161001133321-82051.jpg

Dėkojame Mamyčių klubui bei Möllers už mums tinkančius bei patinkančius natūralaus skonio žuvų taukus, juos vartosime ir toliau, bei nuoširdžiai rekomenduojame juos vartoti ir kitiems. Mes tikime, kad žuvų taukai yra puikus produktas, kuris labai reikalingas augančiam organizmui! AČIŪ!!!