Morkų pyragas, kuris "dingo" nespėjęs atvėsti

Morkų pyragas, kuris "dingo" nespėjęs atvėsti

25. Nov 2011, 00:00

Sudėtinės dalys:

Sviestas - 100 gramų

Cukrus - 1 stiklinė

Kiaušiniai - 2 vnt

Kvietiniai miltai - 2 stiklinės

Kepimo milteliai - 2 šaukšteliai

Cinamonas - 0,5 šaukštelio

Morkos tarkuotos - 2 stiklinės

 

Gaminimas:

 

Gerai išmaišyti ištirpintą sviestą su cukrumi. Sudėti išplaktus kiaušinius, cinamono miltelius, tarkuotas morkas ir viską gerai išplakti. Suberti persijotus miltus su kepimo milteliais ir gerai išmaišyti. Supilti į sviestu pateptą kepimo formą ir apibarstyti kapotais migdolais.

 

Kepti labai karštoje orkaitėje apie 50 min.

 

 

 

 

 

 

 

 

Skonis tikrai super, nespėjo atvėsti, o pyrago nebeliko.

 

SKANAUS...

29. Nov 2011, 23:47

Isbandziau, tik migdolu nedejau, kadangi neturejau ☹ bet vistiek skanu 😀

25. Nov 2011, 16:13

dar rekomenduoju ideti dziovintu vysniu kurios ismirkytos pries dedant turi but ir skoni gera dadeda 😀

25. Nov 2011, 16:11

pradzioj koki 20min kepiau 220 laipsniu ir ji jau buvo ikaitinta, o poto ant 170 laipsniu likusi laika 😀

25. Nov 2011, 15:18

Esu valgius, beprotiskai skanu, tik kiek tas labai karsta orkaite?

25. Nov 2011, 13:53

bandysiu bandysiu būtinai, tik morkų trūkstu 😉

25. Nov 2011, 13:13

aha va cia tai super mintis!

rugpjutis rugpjutis 25. Nov 2011, 11:23

😛 😛

25. Nov 2011, 11:21

Nu reiks bandyti kepti, nes labai idomu, kaip ta morka gali virsti desertu.... 😀