Moters Grožio Paslaptys- Blakstienų Grožio Paslaptys

Moters Grožio Paslaptys- Blakstienų Grožio Paslaptys

12. Feb 2016, 14:26

Laba diena mielos moterys-mamytės,

 Ši savaitė prabėgo kaip akimirka. Galvojau, kuom šį kartą su jumis pasidalinti ir nusprendžiau pakalbėti apie blakstienas. Mūsų moterų ir mamyčių vieną iš sbarbiausių grožio detalių. Šiuo metu labai populiaru, kaip sakant “ant bangos” priaugintos blakstienos, bet manau nemaža dalis mūsų džiaugiasi savomis. Ir yra kaip neseniai girdėjau “Nykstanti rūšis”. Esu ne kartą turėjusi priaugintas blakstienas, bandžiau ir dirbtines iš parduotuvių, vientisas ir kuokšteliais, bet mano natūralios laimėjo šią kovą. Aišku, dėkoju genetikai, kad maniškės yra ganėtinai ilgos ir tankios, tad pasidažiusi galiu džiaugtis “karvutės” blakstutėmis. Dažna mūsų pasakytų “o ką daryti jeigu neturi tokių?”. Esu išmokusi kelių triukų, kaip namų sąlygomis pasirūpinti jų grožiu.

Vienas iš būdų su biria pudra. Pasidažius blakstienas tušu, reikia su šepetėliu lengvai užbirenti birios pudros, ir tuomet vėl padažyti su tušų, taip jos tampa storesnės.

Dar vienas būdas, kad blakstienos atsigautų ir taptų natūraliai tankesnės ir ilgesnės, nakčiai pasidaryti kaukę blakstienoms, į ricinos aliejų įlašinti vieną lašiuką levandų eterinio aliejaus ir tepti ant blakstienų prieš miegą.

Dar vienas būdas, kuris tikrai veikia, tai į blakstienų tušą įlašinti 2 lašus ( tai maksimalus skaičius) aukštos kokybės levandų eterinio aliejaus. Patarčiau pradžiai lašinti vos vieną lašiuką. Nereikia padauginti. Šis būdas yra naudingas ir sveikatai ir grožiui.

Naudingas sveikatai tuom, kad levandų eterinis aliejus turi antibakterinių savybių ir naudojamas naikinant blakstienų erkutes, kurių pasak mokslinių tyrimų turi apie 95% žmonių. Taip pat  levandų eterinis aliejus naudojamas kaip blakstienų augimą bei storėjimą skatinantis aktyvatorius

Svarbu! Levandų eterinis aliejus turi būti labai kokybiškas, nes pigumas ir neaiški kokybė gali tūrėti skaudžių pasekmių. Siūlau eiti į „Kvapų namus“. Aš naudojau ekologišką sertifikuotą bulgariškų levandų eterinį aliejų iš Prancūzijos „Aroma Zone“.

Be to, griežtai draudžiama tepti gryną levandų eterinį aliejų vieną tiesiai ant blakstienų - galite pakenkti akims! Lygiai taip pat negalima lašinti nei levandų, nei jokio kito eterinio aliejaus tiesiai ant tušo šepetėlio.

Bet, kas man labai svarbu, levandų eterinis aliejus visiškai nedirgino akių. Taip pat labai geras būdas atstatyti blakstienas po priaugintų blakstienų nuėmimo, nes tuomet blakstienos būna nusilpusios, pavargusios. Pabandykite ir stebėkite kaip keisis jūsų blakstienos.

Iki kitų kartų.

Monika

JustytesMama JustytesMama 13. Jun 2019, 11:21

Oho, man kažkaip baisoka, nes draugė valydamasi aliejumi (norėdama natūralumo) užkimšo ašarų latakus, gavo šaltųjų miežių ir gydėsi ilgiau nei metus. Vasarai galvoju prisiauginti blakstienas, paprasčiau ir maudantis ir per karščius. Ar šie klijai https://www.manikiuras.eu/276-blakstienu-klijai saugūs ir patvarūs? Nes meistrė atsiuntė, jog tokius naudoja. Šiek tiek baisu, nes juk akys labai jautri vieta