Moters Grožio Paslaptys- Natūralios Gražių Plaukų Kaukės

Moters Grožio Paslaptys- Natūralios Gražių Plaukų Kaukės

04. Feb 2016, 19:27

Sveikos mielos moterys ir mamytės. Štai ir vėl prabėgo savaitė. Mes šią savaitę, kad ir orai nedžiugina, esame beproto aktyvios, mano mergaitė, tokį energijos užtaisą turi, kad vos spėju lakstyti paskui ir gautyti. 

Šią savaitę nutariau pasidalinti žiniomis apie plaukų kaukes. Pati esu išbandžiusi daug priemonių, bet natūralios nugalėjo. Tuo labiau, kad ir su savais plaukais visada padarau eksperimentų, bet vis gryžtu prie ilgų plaukų, tad ir reikia pastangų įdėti, kad juos tūrėti gražius ir sveikus. Štai keletas kaukių, kurias esu išbanžiusi ir likau patenkinta.

1.     Medaus ir alyvuogių aliejaus kaukė

Reikia 4 valgomuosius šaukštus medaus sumaišykite su 6 valgomaisiais šaukštais alyvuogių aliejaus. Ir gauta mase padenkite plaukus ir, apgaubkite galvą rankšluosčiu, palaikykite 15–30 minučių ir tada nuplaukite. Poto ištrinkite plaukus su šampūnu ir išskalaukite.

2.     Kokosų aliejaus kaukė

Įsigykite kokosų aliejaus ir naudokite atsižvelgdamos į situaciją: plaukų galiukams, sausiems, lūžinėjantiems plaukams. Aliejumi gerai išmasažuokite galvos odą ir plaukus, palaikykite 20–30 min. apgaubusios šiltu rankšluosčiu. Poto reikia gerai nuplauti, bent jau as porą kartų perplaunu šampūnų, kad nebūtų lipnūs.

3.     Pieno ir medaus kaukė

Reikia 0,5 puodelio kambario temperatūros pieno sumaišykite su 2 valgomaisiais šaukštais medaus. Maišykite, kol ištirps, ir užpilkite gautą masę ant plaukų. Palaikykite 30 min. ir išplaukite šampūnu. Nuo šios kaukės plaukai ims švytėti ir taps minkšti.

4.     Bananų kaukė

Sutrinkite 1 bananą su 1 kiaušiniu, įdėkite 3 valgomuosius šaukštus medaus, įpilkite 3 valgomuosius šaukštus pieno ir 5 valgomuosius šaukštus alyvuogių aliejaus. Gerai sumaišykite ir gautą masę tepkite ant plaukų. Palikite 15–30 minučių.

 Šios kaukės padėjo mano plaukams atsigauti iš po įvairiausių dažymų ir tiesinimo žnyplių naudojimo. Šiuo metu stengiuosi kuo dažniau pasidaryti bent vieną iš šių kaukių ir kuo mažiau naudoti tiesinimo žnyples, nes kokios jos bebūtų geros kokybės vistiek padegina plaukučius, beto šias kaukes naudoju ir savo mažylei, kadangi mes turime daug plaukučių ir ganėtinai ilgus. Tik jas laikome trumpai, nes nepavaikšto su uždėtu rankšluosčiu, vis rūpi jį nusiimti. Tad rekomenduoju pabandyti, gal ir Jums tiks ir patiks.

20160204192626-59593.jpg

Geros Jums ir Jūsų mažyliams dienos.

Monika :)