Moters laimės paslaptys

Moters laimės paslaptys

18. Jul 2017, 15:27 Ever Ever

Dar vienas rytas, kai negaliu praplėšti akių. Vėl naktį mažylis neleido miegoti ir 6 val. ryto jis jau žvalus, kaip vyturiukas, kelia mane iš lovos. Išlipu susivėlusi, be nuotaikos, su sena pižama, žvilgteriu, kaip tik vyras išlenda jau žvalus iš dušo ir ruošiasi bėgti į darbą. Burbtelių kažką jam ir einu virti košės.

Geriu savo rytinį puodelį kavos ir galvoju, kažkada būdavo ir smagesnių laikų.. Kaip būtų gerai, jei galėčiau skirti valandėlę sau, atsisėsti su knygą, pagulėti karštoje vonioje, kai niekas nedarinėja durų arba tiesiog išsimiegoti kiek širdis geidžia.

Bet ši diena bus kitokia nei kitos, nes šiandien užsirašiau į paskaitų ciklą „Moterų laimė“. Ir nors ėjau skeptiškai nusiteikusi, kursai mane tikrai sudomino ir žadu  tęsti juos ir toliau . Lektorės mintis, kad moteris turėtų išmokti pasitenkinti tuo ką turi, privertė mane permąstyti ar tikrai taip viskas blogai? Moteris turėtų būti šeimos židinio kurstytoja ir nuo jos priklauso visos šeimos narių laimė. Būtent mes turėtume vyrams siųsti energiją ir tada jie dėl mūsų nueis iki pasaulio krašto.

Gavome ir namų darbų. Gal kažkas norės prisijungti prie šio iššūkio: PIRMADIENIS IR PENKTADIENIS SIJONŲ DIENA. Manoma, kad  moteris, kuri dėvi sijoną, aktyvuoja savo moterišką energiją. Lektorė nurodė ir daugiau priežasčių, kodėl sijonas turėtų tapti mūsų kasdieniu rūbų.  Tikima, kad moterims pradėjus nešioti sijonus, jų vyrai pradeda uždirbti daugiau. Taigi, geriausia būtų, jei sijoną nešiotume kasdien, tačiau jeigu taip neišeina, tai tada nors pirmadienį, nes tai Mėnulio diena ir penktadienį, nes tai Veneros diena. 

Linate Linate 20. Jul 2017, 08:26

įdomi tema 😀 Domiuosi saviugda ir galiu jums tik paantrinti 😀 Vienintelis dalykas, kuris galbūt šiek tiek užkliuvo tai, kad turėtumėme pasitenkinti tuo, ką turime 😀 Paskaitose, kuriose mokiausi aš buvo teigiama, kad visada reikia džiaugtis ir dėkoti už tai, ką turi, bet visada norėti dar daugiau 😀 O sijonai ar suknelės beabejo spinduliuoja moterišką energiją 😀

gintarerei gintarerei 19. Jul 2017, 15:43

klausykit gal dar sake ir kuodukus nesioti kuo auksciau susuktus, kad energija is saules sugerti galetumete? 😀 atsiprašau, bet Jūsų nepažįstu, tik noriu atkreipti dėmesį, kad Jūs pati atsakėte ko Jums trūksta ir kas Jums malonu veikti, o tai susikurti tiesiog reikia pačios pastangų. Ir aš Jūsų vietoje netikėčiau, kai kiti sako, jog reikia tenkintis tuo kuo turi. Juk kitaip netobulėsi, nes vis galvosi, aj ir taip bus gerai. Moterys, šypsokitės ir džiaukitė ssavimi ir gyvenimu, ne dėl vyro ar kitų. Ne kiti dėl Jūsų turi nueiti iki pasaulio krašto, kodėl mes pačios negalime nueiti iki to pasaulio krašto: vienos, kartu su vyru o gal ir su kompanija. P.S. o sijonai ir suknelės liuks, labai gražu ir aš jau turėčiau būti bent pusmilijonierė, nes vyras pinigus maišais temptų 😀 tačiau yra kaip yra, savo laimę kuriu pati, net ne vyras. Nes vyras bus laimingas, kai moteris laiminga ir atvirkščiai. Taigi už savo laimę esame atsakingos pačios.

jaldija jaldija 18. Jul 2017, 19:47

Įdomu 👍

Kristina B. Kristina B. 18. Jul 2017, 18:17 V

reikia varpo formos sijono (arba suknios), idealu, jei sluotu zeme

V&A mamytė V&A mamytė 18. Jul 2017, 18:09

😃 tai mano vyras turi būti MILIJONIERIUS, nes aš kas dieną su suknute 🤓| o gal suknutė neprilygsta sijonui ☺ hmm reiks sijonus pirkti, aišku juokauju
Bet man patogiau suknute, paprasta, nereikia nieko daug derinti žiemą-vasarą as su jomis. Net turiu tradiciją iš kiekvieno atlyginimo nusipirkti po suknutę 😍 gi dirbu, uždirbu ir reikia save palepinti. Taigi mano spintoje suknučių tiek, kad rankos pirkštų nepakanka suskaičiuoti. 😃 Prieš kelias dienas nusipirkau net 3 😃 nes dabar oi kokie išpardavimai ir galima gera kaina nusipirkti kokybiškų, stilingų suknučių.
Linkiu ir Jums atrasti suknučių galią, bent jau 2 dienas per savaitę 😍