Moters laimės paslaptys. Antroji dalis.

Moters laimės paslaptys. Antroji dalis.

31. Jul 2017, 14:42 Ever Ever

Pirmoji paskaitų ciklo dalis apie „Moterų laimę“ susilaukė nemažai Jūsų komentarų. Tikiuosi atsirado nors viena, kuri paraginta straipsnio, pradėjo dažniau vilkėti sijonus. Juk vasara tam toks puikus metas.

Nemažai pasipiktinimo sukėlė mintis, kad moteris turėtų pasitenkinti tuo, ką turi. Nenorėjau pasakyti, kad neturėtume svajoti ir siekti daugiau. Mintis slypi paprastume. Galime turėti labai daug, bet nesijausti laimingi. O galime likti visiškai tuščiomis rankomis, bet pilnomis širdimis meilės, džiaugsmo ir gėrio. Todėl reikėtų džiaugtis ir dėkoti tiems žmonėms ir daiktams, kurie mus supa. Juk kokie nuostabūs mūsų vyrai, vaikai ir namai, tiesa? Tai kodėl jais nepasidžiaugus?

Antroje paskaitoje lektorė akcentavo labai svarbius dalykus šeimoje. Kaip pasidalinti moters ir vyro pareigas. Tikiuosi šį kartą nieko nesupykdysiu, tačiau svarbiausia moters pareiga – gerbti savo vyrą, tikėti juo, palaikyti jį, įkvėpti jį, puoštis jam. Taip puoštis jam! Ši mintis privertė mane susimąstyti, ar aš žinau, kas mano vyrui yra gražu?

Jeigu prisimenate, vyrui reikalinga Jūsų spinduliuojama energija, tuomet jis dėl Jūsų bus pasirengęs nuversti kalnus. Nepamirškime darbe vyrai mato gražias, pasipuošusias koleges, o namuose randa mus – pavargusias, su naminiais drabužiais, jau be makiažo ir papuošalų.

Grįžusi namo nusprendžiau, kad laikas keistis. Kitą dieną, kai vyras grįžo namo, paprašiau jo, kad išeitų pasivaikščioti su sūnumi į lauką. Per tą laiką išsitraukiau visus savo drabužius iš spintos ir atsirinkau, kurie tikrai man patinka ir yra puošnūs. Visus drabužius, skirtus vilkėti namuose, su kuriais išėjus į gatvę ir sutikusi vaikystės draugę, bėgčiau į kitą gatvės pusę, išmečiau. Vyras netruko pastebėti mano pasikeitimą ir spinduliuojančią energiją. Juk net jeigu tavęs niekas nemato namuose, bet tu esi pasipuošusi savo mėgstamiausiais papuošalais, gražia suknele, nusilakavusi nagučius savo mėgstamiausią spalva, nuotaika iš karto kur kas geresnė.