Moterų džiaugsmui - paroda "Pelenė"

Moterų džiaugsmui - paroda "Pelenė"

16. Mar 2012, 07:00

Na, mielos moterys, ar žadate dalyvauti šioje didžiulėje grožio šventėje? Juk pavasaris - toks metų laikas, kai ypač norisi būti gražioms, patrauklioms, stilingoms, madingoms.

 

Šiandien "Litexpo" parodų rūmuose prasideda tris dienas truksianti gražių ir stilingų žmonių šventė - paroda "Pelenė". Joje - daugybė įdomių renginių. Vienas iš jų - "Ilgaplaukių konkursas".

 

„Ilgaplaukių konkurse" dalyvės varžysis  trijose amžiaus grupėse: iki 7 metų, 7 – 10, 11 ir daugiau metų. Plaukų ilgis lems, kas taps nugalėtoja. Trys ilgiausių plaukų savininkės kiekvienoje amžiaus grupėje bus nominuotos  titulu  „Ilgaplaukė 2012“ ir apdovanotos prizais.

 

Kita įdomybė - „Kirpėjų ir grožio specialistų asociacijos“ organizuojamas atviras Lietuvos kirpėjų ir grožio specialistų čempionatas. Parodų ir kongresų centre „Litexpo“ vyksiančios tarptautinės grožio industrijos parodos „Pelenė“ lankytojai galės stebėti čempionatą ir pasisemti idėjų madingoms šukuosenoms bei makiažui. Prognozuojama, kad šį pavasarį populiariausios bus banguotų plaukų šukuosenos ir kontrastingų atspalvių makiažas.

 

„Norime atgaivinti atvirų nacionalinių ir tarptautinių čempionatų tradicijas mūsų šalyje, – sako „Kirpėjų ir grožio specialistų asociacijos“ prezidentė Jolanta Mačiulienė. – Tokių čempionatų metu grožio meistrai į varžybų aikštelę perkelia naujausias tendencijas ir patraukliai jas pristato publikai.“

 

Be to, vienas iš čempionato tikslų yra atrasti talentingus meistrus, skatinti jų tobulėjimą bei suteikti jiems galimybę save realizuoti profesinėje srityje. Geriausiai pasirodę dalyviai bus pakviesti prisijungti prie Lietuvos nacionalinės komandos, kuri atstovauja mūsų šaliai Europos, Pasaulio bei kituose tarptautiniuose čempionatuose.

 

J. Mačiulienės teigimu, šį pavasarį mada bus spalvota, linksma, jaunatviška ir praktiška. Be to, bus galima išvysti vis daugiau savo išvaizda besirūpinančių vyrų.

 

„Vyrams bus leidžiama ne tik kirptis struktūriniais kirpimais, bet ir savo kirpimą paryškinti dažytomis sruogomis ar sruogelėmis, – sako asociacijos prezidentė. – Tuo tarpu vis daugiau moterų matysime su garbanų, garbanėlių ir banguotų plaukų šukuosenomis. Šios tendencijos atsispindės ir čempionate dalyvaujančių grožio ekspertų darbuose.“

 

Štai keletas šukuosenų tendencijų:

{smallpic:1}

{smallpic:2}

{smallpic:3}

{smallpic:4}

{smallpic:5}

 Ar žadi dalyvauti parodoje?

18. Mar 2012, 19:12

Pabuvau ir as Peleneje ir man labai patiko ir isigijau nebrangiu dalykeliu 😀 ir kavytes dietines 😀 ehhhhh patinka man PELENE 😀

16. Mar 2012, 10:22

Gal kada ir teks nuvykti 😉 nerealiu grozybiu pasiziureti, ehhh...

16. Mar 2012, 09:57

jau kokie 6metai svajoju nuvykt i pelene, bet taip ir nepavyksta ☹

16. Mar 2012, 08:42

oj laukiam laukiam mes pelenes laukiam 😀 butinai ispudziai pasidalinsim 😀