Mūsų meduolinis namelis

Mūsų meduolinis namelis

27. Dec 2020, 23:55 kodelcia kodelcia

Nors šių metų Kalėdų laukimas išskirtinai neramus, vis tik atradome laiko ir noro savo mažytėms tradicijoms. Kasmet kepame meduolinį namelį, tad ir šiemet šios džiugios veiklos neatsisakėme. Juolab, kad ir puošti namuką jau gali visi trys vyrukai.  

Išsikepti formas palyginti vienas juokas. Šiek tiek sudėtingiau pastatyti namelį- kad sienos negriūtų, stogas laikytųsi ir pan. Čia jau mano rūpestis. O štai dekoravimas - vaikų pramoga ir džiaugsmas.

Pamenu pirmuosius kartus, kai Deimantui vienam kliūdavo ši pramoga, o štai šiemet jau visi trys namuką apstoję - žiūrėk, čia mano siena, čia - mano, o mano - stogas! Pabumbant, pasiginčijant, pasitariant - darbelis visgi atliktas! Belieka kiekvienam pasverti savo darbo vaisių :)

Tiesa, šiemet atradau "Lietuvos kepėjo" glajus, tad spalvotuosius pirkau, o baltąjį tradiciškai pasigaminau - šiaip ar taip jo prisireikia daugiau:) Vaikams spalvų įvairovė išties patiko ?

P.s. Sesuo dailų nameliuką sulipdė įsigijusi iš vieno prekybos centro. Gal vargo mažiau, bet ir autentikos mažiau. Nors nepaneigsi, anas namukas išties ir dailus, ir gardus! ? 

Ar jūs šiemet kepėte, o gal pirkote meduolinį/imbierinį namuką? 

 

 

 

Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis 29. Dec 2020, 23:22

labai gražu 😀

kodelcia kodelcia 28. Dec 2020, 23:08

Ačiū ?
Kristina B. verta pamėginti! Man pačiai tai net smagiau nei sausainius dekoruoti ?

Simonadub Simonadub 28. Dec 2020, 17:31

Koks grazus

Gintarep Gintarep 28. Dec 2020, 12:18

Fantastiškas namelis ?

floryte floryte 28. Dec 2020, 08:13

Koks grožis namelio!❤

Kristina B. Kristina B. 28. Dec 2020, 01:03

Puikus darbelis.. vis niekaip neprisiruošiu. O sakiau, kad šįmet jau tikrai kepsiu ...