Mūsų meilė

Mūsų meilė

09. Feb 2018, 14:43 Kristina B. Kristina B.

Mes susipažinome atsitiktinai  ir iš karto kritome vienas kitam į akis. Mūsų pažintis ir draugystė paprasta ir neišskirtinė. Nebuvo didelių nuopolių, išsiskyrimų, staigių ar netikėtų sprendimų, itin sunkių išbandymų. Mes tiesiog visada buvom kartu.

Štai eina jau dešimt metų, kai juokaudami kartojam kažkur interneto platybėse išskaitytus žodžius, kad rožės nėra tinkamas meilės simbolis. Juk jos žydi vos pora savaičių ir tai, jei pamerksi į vandenį. Ir be to, galima sakyti, jos yra vien tam, kad būtų gražios. Taigi, tai lyg sakyti, kad meilė greit praeina ir yra pagrįsta tik išorės vaizdu. Bet bulvė.. Bulvė amžina. Ji ne tik nesupūna, bet ir išaugina velniai žino ką palikus jas vienas ir neprižiūrimas. Ir jau vien tai daro jas geru simboliu. Bet yra daugiau. Tiesą sakant, yra tiek daug būdų panaudoti bulvę, pvz gali iš jos sukonstruoti bateriją.. ir tai lyg sakytum, kad yra tiek daug būdų parodyti tau mano meilę. Ir nors bulvės nėra gražios, jos nuostabios. Lyg sakytum, kad nesvarbu kaip atrodai, svarbu kas esi.. ir aš tave myliu.

Tokia ta mūsų meilė ir toks tas mūsų gyvenimas kartu. Ir man gera šitaip slysti per gyvenimą, kai gali susikoncentruoti į kitus dalykus – vaikus, namus, ateitį, nes tvirtai žinai, kad su mumis viskas gerai.

20180209144138-77947.jpg

Gal iškepsiu šiandien bulvinių blynų :)

floryte floryte 10. Feb 2018, 17:41

😃 gerai čia palyginimas su bulve...🤣

jaldija jaldija 09. Feb 2018, 21:37

👍