Mūsų pirkiniai darželiui

Mūsų pirkiniai darželiui

24. Aug 2017, 21:42 Loreta_K Loreta_K

Sveikos Mamos,

Šiomis dienomis ir mes susiperkame paskutinius pirkinius darželiui. Mūsų mažylis Augustinas, kuriam rudenio pabaigoje sueis trys metukai, rugsėjo pirmąją keliaus į darželį, kurį pradėjo lankyti jau praėjusių metų rugsėjį. Adaptacija, kuri truko kiek trumpiau nei mėnesį, nebuvo labai nei labai lengva nei labai sunki, tiesa buvo nemažai ašarų, užsispyrimo bei nenoro pasilikti darželyje, tačiau sūnus apsiprato ir paskutiniais mėnesiais į darželį eidavo su ypač dideliu noru, įdomu kaip bus dabar - po vasaros atostogų, kurios truko du mėnesius.

20170824210238-59010.jpg

Į darželį Augustinas kaip ir praėjusiais metais keliaus su savo kuprine zuikiu, kuri jam liko nuo vyresnėlio brolio (Jis su ja taip pat keliaudavo į darželį). Kadangi mes mėgėjai vaikščioti į darželį ir iš darželio pėstute prie kurpinės mums reikalingas ir atšvaitas, jis iš Atšvaitukas-Reflectors. Nupirkau jam keletą komplektukų, kuriuos sudaro nestoros treninginės kelnytės bei megztukai. Pastebėjau, darželyje su tokiais rūbeliais jam smagiausia.

20170824210737-30322.jpg

Noriu pasidžiaugti, kad šią vasarą Augustinui pavyko atsisveikinti su sauskelnėmis! Jų jam nebededu jau kuris laikas, berniukas sėkmingai draugauja su puoduku, tik einant miegoti arba keliaujant kur tolėliau (apsidraudimui) uždedu jam Imse Vimse daugkartines kelnaites (atprastukes) tačiau ir jos jau beveik visada būna sausos. Tai gi Augustinas per vasarą padarė pažangą ir į darželį keliaus be sauskelnių, pradžioje leisiu su vadinamomis Imse Vimse atprastukėmis, o paskuj tikiuosi, bus galima greitai leisti ir su įprastomis kelnaitėmis. Mūsų darželyje reikalavimo pižamoms nėra, jei vaikai labai nori, žinoma, gali miegoti ir su pižama, tačiau aš berniukui pirkau paprastas berankoves maikutes miegojimui.

20170824212402-69875.jpg

Dar vienas, gana svarbus pirkinys tai batukai, kuriuos avės Augustinas darželyje. Svarsčiau tarp basučių, tapukų plonesniu ir storesniu padu, nugalėjo šie ale sportiniai batukai guminiu neslystančiu paduku. Kartu su Augustinu vardiniais lipdukaisLipdukai sužymėjome beveik visus Augustino drabužėlius, avalynę bei daiktus, kurie galbūt keliaus kartu su juo į darželį.

20170824213654-63953.jpg

Šiam kartui tiek, na o mes su vaikučiais džiaugiamės paskutinėmis vasaros dienomis ir beveik kiekvieną dieną (Jei leidžia oras, paskutiniu metu jis labai nedraugiškas, bet vistiek nutaikom progą) darom mini-piknikus lauke. ;)

Linkėjimai,

Gintarep Gintarep 24. Aug 2017, 22:11

Sekmes naujame etape!

Loreta_K Loreta_K 24. Aug 2017, 21:48

Negerai įkėliau nuorodą, atšvaitukas ir mamos Aistės - https://www.facebook.com/atsvaitukas/?fref=ts 😉