Mūsų šeimos  svajonių atostogos

Mūsų šeimos svajonių atostogos

10. Aug 2016, 01:25 sraigiukas sraigiukas

Atostogos ir svajonės, kas gali būti geriau....
Svajonės - tai gyvenimo polėkis, variklis vedantis mus pirmyn.
Atostogos -tai gėris, po sunkaus darbo. Jų laukiame , kaip šviežio oro gurkšnio.
Mūsų šeimos atostogos: jos būtų priderintos prie mūsų dviejų žingeidžių dukryčių, bet taip pat paisant ir mūsų su vyru pomėgių. Dukrytės jau didelės, tai atostogoms rinktumėmės aktyvias pramogas su poilsiu prie jūros.
Keliautume kemperiu. Taip galima daug daugiau pamatyti ir patirti įspūdžių. Kelionė prasidėtų keliaujant Lenkijos pajūriu, aplankant Gdanską, Gdnynę, jų zoologijos sodus ir po truputį keliaujant link Vokietijos. Aplankytume Haidės parką, Serengečio parką ir tada judėtume link Italijos. Su šeima svajojame nuvykti prie Gardos ežero.
Kartais su mergaitėmis tiesiog pasiimam žamėlapį ir pabaksnojam pirštuku kur norėtume nukeliauti. Tai visos ienbalsiai esame nutarusios, jei niekas mūsų neribotų ( o svajonės neriboja ) norėtume apvažiuoti visą Italiją aplink :)
Taigi apvažiavę Italiją, pailsėję ir atradę daug naujų potyrių keliautume į Daniją, Legolendą ir būtinai (kaip sakė Saulutė) aplankyti krišto tėtį ir nuvežti jam naminės juodos duonos, nes ten tokios nėra :)
pasibuvę Danijoje ir prisižaidę Legolende, kur gyventume Lego fiends kambaryje. Važiuotume iki kelto ir per Baltiją keltumėmės į Klaipėdą. Klaipėdoje būtinai nuvyktume iki Medidiano ir Delfinariumo. :) O iš Klaipėdos pakeliuj sustojant gražioje mūsų Lietuvoje, kaip antai Anykščiuose. Grįžtume pilni kelionių įspūdžių, pasidalintume jais su Mamyčių klubo šeima lauktume ir planuotume kitas atostogas. :)
Mildutė sakė:
  - Mokykla gerai, ten daug atostogų :) taip, kad planuoti tikrai turėsime ką.....

Tobulos svajonių atostogos -  šeima, skanus maistas ir jūra.... jau dabar užuodžiu tuos skanius Itališkus ledus, picas ir jūros sūrumą... Tokios atostogos mūsų gyvenime būtinai kada nors bus...
kaip sakė Dorotė:
  - Reikia tik labai norėti, paisitengti ir tikėti....