Naminiai "čipsai"

Naminiai "čipsai"

06. Oct 2011, 00:00

Naminiai "čipsai"

 

Reikia:

bulvių

aliejaus

druskos, prieskonių

Kaip gaminti?

Supjaustykite bulves labai plonais griežinėliais. Kuo ploniau, tuo geriau.

Įpilkite į keptuvę (jei neturite specialaus gruzdintuvo) aliejaus, kad sudėjus bulves aliejus jas apsemtų.

 

Iškepus bulvių griežinėliams, galite juos apibarstyti prieskoniais.

Sudėkite į lėkštę, kurioje įtieskite servetėlę (į ją susigers aliejaus perteklius).

Prašom - "čipsai". Be konservantų, dažiklių ir baisuokliškojo E-621.

Sandra iš Maminuklub.Lv

Skanaus!

09. Oct 2011, 23:16

😃 👍 👍 👍

06. Oct 2011, 18:32

👍

06. Oct 2011, 15:38

pritariu zivile, bet bent jau zinai kokiam aliejui verdi ( t.y.kelintaji karta ), kokias bulves ir kokius prieskonius dedi

06. Oct 2011, 13:53

skanumelis cia 😍

06. Oct 2011, 12:15

😃

06. Oct 2011, 12:14

geriausia su skutuku o gaunas ploni griezineliai 👍

06. Oct 2011, 11:05

kartais mes tuom pasilepinam 😀