Naminiai "čipsai"
Reikia:
bulvių
aliejaus
druskos, prieskonių
Kaip gaminti?
Supjaustykite bulves labai plonais griežinėliais. Kuo ploniau, tuo geriau.
Įpilkite į keptuvę (jei neturite specialaus gruzdintuvo) aliejaus, kad sudėjus bulves aliejus jas apsemtų.
Iškepus bulvių griežinėliams, galite juos apibarstyti prieskoniais.
Sudėkite į lėkštę, kurioje įtieskite servetėlę (į ją susigers aliejaus perteklius).
Prašom - "čipsai". Be konservantų, dažiklių ir baisuokliškojo E-621.
Sandra iš Maminuklub.Lv
Skanaus!
😃 👍 👍 👍
👍
pritariu zivile, bet bent jau zinai kokiam aliejui verdi ( t.y.kelintaji karta ), kokias bulves ir kokius prieskonius dedi
skanumelis cia 😍
😃
geriausia su skutuku o gaunas ploni griezineliai 👍
kartais mes tuom pasilepinam 😀